Çözüldü Bilgisayar güvenli modda farklı pin istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Sorunu çözdüm eğer yaşayan olursa buraya çözümü yazıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bizden pin yerine şifre istediği için yeniden başlat + elimizi Shift tuşuna basılı tutuyoruz gelen ekranda sorun giderme gelişmiş seçeneklere tıklıyoruz ağ ile güvenli modu etkinleştire tıkladıktan sonra pin ile giriş yaptım belki işine yarayan olur.
Şikayet edebilirsin. Yardım isteyen birine laubali bir tavırla yaklaşmıyorum senin aksine.
yardım etmek isteyen birini bile karşısındakine savuruyorsun.
Bilmiyorum ancakguvenli moddan ciksam sorun çözülecek ancak farkli bir sifre soruyor notmal pin sifremi kabul etmiyor.
flash bellek üzerinden diski silmemek şartıyla formatlamayı denermisin.Demek istediğim format atarken önce windowsunu windows.old klasörüne taşı.

Bilmiyorum ancakguvenli moddan ciksam sorun çözülecek ancak farkli bir sifre soruyor notmal pin sifremi kabul etmiyor.

Yerel hesap kullanıyorsan bu yöntem işe yarar ancak format USB'si gerekli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardım etmek isteyen birini bile karşısındakine savuruyorsun.

Flash bellek üzerinden diski silmemek şartıyla formatlamayı dener misin? Demek istediğim format atarken önce Windows'unu windows.old klasörüne taşı.

Peki deneyecegim ancak yok suanlik baska cozum yok mudur?

Yerel hesap kullanıyorsan bu yöntem işe yarar ancak format USB'si gerekli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Format USB'si ne kadar GB'lik olmali ve PC uyumlu mu oldugunu nasıl anlarim keske hiç guvenli modu acmasaydim.

Peki deneyecegim ancak yok suanlik baska cozum yok mudur?

Format USB'si ne kadar GB'lik olmali ve PC uyumlu mu oldugunu nasıl anlarim keske hiç guvenli modu acmasaydim.

En az 8 GB olmalı. PC uyumlu olmayan USB yok zaten 8 GB olan herhangi bir belleği kullanabilirsiniz.

Sorunu çözdüm eğer yaşayan olursa buraya çözümü yazıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bizden pin yerine şifre istediği için yeniden başlat + elimizi Shift tuşuna basılı tutuyoruz gelen ekranda sorun giderme gelişmiş seçeneklere tıklıyoruz ağ ile güvenli modu etkinleştire tıkladıktan sonra pin ile giriş yaptım belki işine yarayan olur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı