Bilgisayar hangi programla test edilir?

Liberte Sergen

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
9.085
Makaleler
16
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Valorant'ta bazen durduk yere drop girip oyundan atıyor, PC'de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece Valorant'ta oluyor. RDR 2, Cyberpunk 2077 gibi ağır oyunlarda bile hiç olmadı.

Hangi programla test edebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT programının Power testini dene. Sistemin dayanıyorsa eğer yarım saat falan teste, donanımsal bir problemin yok demektir. Droplar konusunda da Youtube'da senle benzer donanımlarla kaç FPS değer aldıklarına da bir göz atabilirsin karşılaştırman amacıyla.
 
OCCT programının Power testini dene. Sistemin dayanıyorsa eğer yarım saat falan teste, donanımsal bir problemin yok demektir. Droplar konusunda da YouTube'da senle benzer donanımlarla kaç FPS değer aldıklarına da bir göz atabilirsin karşılaştırman amacıyla.

Şöyle düşünelim, SSD'de sorun yok %100 eminim. İşlemci, RAM zaten olamaz. Ekran kartında sorun olsaydı ağır oyunlarda da giderdi. Sorunun Valorant veya Valorant dosyalarında olduğunu düşünüyorum çünkü her Valorant'tan çıktığımda ses ayarlarım gidiyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı