Bilgisayar Harici Ekran Kartını Görmüyor

Katılım
2 Kasım 2016
Mesajlar
251
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bilgisayarımda dahili ve harici olmak üzere iki ekran kartı var. Dahili olan Intel HD Graphics, harici olanda AMD Radeon HD 5650. Sorun şu: Bilgisayarım harici ekran kartımı görmüyor. DxDiag yazıyorum. Ekrana bakıyorum, Intel HD Graphics yazıyor. Ya da grafik özelliklerinde Intel HD Graphics gözüküyor. Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da var, ama işte bilgisayarım Intel HD Graphics'i görüyor. Hâlbuki AMD ekran kartını görmesi lazım, bilgisayarımın. Ama görmüyor işte. Bu durumu nasıl duzeltebilirim? Bilgisayarım Windows 10 işletim sisteminde.
 
AMD'nin son getirdiği güncellemeleri benim ekran kartım eski olduğu için almıyor. Onun dışında günceldir hepsi. Kastım şu: Mesela Valorant'tan
AMD HD 5650 ile sürekli 30-40 FPS arası alıyorum hiç 50-60 olmuyor.
 
O kartın performansı ile alakalı. Kartınız eski olduğu için o değerler normal. Yapılacak bir şey yok görme durumuyla falan alakalı değil yani.
 
Arkadaşlar, bilgisayarımda dahili ve harici olmak üzere iki ekran kartı var. Dahili olan Intel HD Graphics, harici olanda AMD Radeon HD 5650. sorun şu: Bilgisayarım harici ekran kartımı görmüyor. DxDiag yazıyorum. Ekrana bakıyorum, Intel HD Graphics yazıyor. Ya da grafik özelliklerinde Intel HD Graphics gözüküyor. Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da var, ama işte bilgisayarım Intel HD Graphics'i görüyor. Hâlbuki AMD ekran kartını görmesi lazım, bilgisayarımın. Ama görmüyor işte. Bu durumu nasıl duzeltebilirim? Bilgisayarım Windows 10 işletim sisteminde.

Bende de aynı durum var hem dahili hem de harici ekran kartı var ve özelliklerde dahili olan gözüküyor yani sıkıntı yok şimdi emin olmak için denetim masası>performans a gidin ve orada GPU0 GPU1 olması lazım eğer varsa sıkıntı yoktur oyunlarda harici olanın kullanıldığından emin olmak için oradan takip edin eğer dahili olan kullanılıyorsa hariciye geçirmenin yolunu biliyorum anlatabilirim isterseniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı