Bilgisayar hasta eder mi?

Aynısını hem telefondan hem de PC yüzünden olduğu gerekçesiyle annemden görüyorum ama bende sadece saçların beyazlaması yok, bende bazen “r” harfini telaffuz edemiyorum ama bu küçüklüğümden beri, PC’ye oturuyorum oyunun ortasında en zevkli anında geliyor “markete gider misin? Çöpü atar mısın?” Diyor, tamam anne birazdan atarım dediğim halde kızıyor, PC’den kalkıyorum veya telefonu bırakıyorum bilerek boş beleş sorular sorup sinir ediyor, cevap verince de “bilgisayar yüzünden böylesin, açmayacaksın” diyor daha çok sinir oluyorum.
PC’yi Ocak ayında aldık Mart-Nisan ayına kadar doğru düzgün açamadım, okul zamanı haftada 2-3 gün günde 2 saat açtırıyor haliyle sinir krizleri geçiriyorum.
Evden gidiyor gitmesiyle benim PC’yi açmam bir oluyor haliyle, eve gelince yine kızıyor “niye açtın” diyor, bende; “sen evdeysen açtırmıyorsun bende sen gidince açıyorum” diyorum yine kızıyor.
İçimde kaldı oynayamıyorum😭 üniversiteye geçince otururum 24 saat kalkmadan oynarım diyorum yok yine aynı, çözümü yok mu bunun yaa😭
Annen dogrusunu yapıyor. Günde 2 saat sağlıklı bir insan için yeterli bir süredir.

Aynısını hem telefondan hem de PC yüzünden olduğu gerekçesiyle annemden görüyorum ama bende sadece saçların beyazlaması yok, bende bazen “r” harfini telaffuz edemiyorum ama bu küçüklüğümden beri, PC’ye oturuyorum oyunun ortasında en zevkli anında geliyor “markete gider misin? Çöpü atar mısın?” Diyor, tamam anne birazdan atarım dediğim halde kızıyor, PC’den kalkıyorum veya telefonu bırakıyorum bilerek boş beleş sorular sorup sinir ediyor, cevap verince de “bilgisayar yüzünden böylesin, açmayacaksın” diyor daha çok sinir oluyorum.
PC’yi ocak ayında aldık mart-Nisan ayına kadar doğru düzgün açamadım, okul zamanı haftada 2-3 gün günde 2 saat açtırıyor haliyle sinir krizleri geçiriyorum.
Evden gidiyor gitmesiyle benim PC’yi açmam bir oluyor haliyle, eve gelince yine kızıyor “niye açtın” diyor, bende; “sen evdeysen açtırmıyorsun bende sen gidince açıyorum” diyorum yine kızıyor.
İçimde kaldı oynayamıyorum😭 üniversiteye geçince otururum 24 saat kalkmadan oynarım diyorum yok yine aynı, çözümü yok mu bunun yahu😭

Küçükken bana bu kadar çok şey demiyorlardı sadece bazen dersine çalış diyorlardı PC'yi kapat falan demezlerdi hatta gece 4'e kadar otururdum PC başında bir şey demezlerdi sadece dersine çalış diyorlardı.

Ailenizin psikolojik tedavi gormesi lazım bu bir hastalıktır günümüzdeki ailelerin neredeyse hepsinde var bu beni de çok kötü dövmüşlerdi eğer dayak yer isen korkma polisi ara boyle aileleri toplumda bırakmayalım bir sorun olursa yazabılırsın <3.

Dostum herhangi bir sorun çıkarsa yazabilirsin biz yanındayız. Zaten her sonucu bilgisayara bağlamak yanlış bir düşüncedir. Stresten ve psikolojik açıdan bu durumda olursan hasta olursun. Olabildiğince sakin durmaya çalış. Eğer sorun olursa buraya yazabilir veya aşırı sorun olursa polisi arayabilirsin.

Keşke senin gibiler toplumda çoğalsa be güzel insan.

PC’yi Ocak ayında aldık Mart-Nisan ayına kadar doğru düzgün açamadım, okul zamanı haftada 2-3 gün günde 2 saat açtırıyor haliyle sinir krizleri geçiriyorum.
İçimde kaldı oynayamıyorum😭 üniversiteye geçince otururum 24 saat kalkmadan oynarım diyorum yok yine aynı, çözümü yok mu bunun yaa😭
Dostum dediklerini harfi harfine anladım çok acı bir durum ne olucak bizim halimize ;/

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı