Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
- Meslek
- Öğrenci
Annen dogrusunu yapıyor. Günde 2 saat sağlıklı bir insan için yeterli bir süredir.Aynısını hem telefondan hem de PC yüzünden olduğu gerekçesiyle annemden görüyorum ama bende sadece saçların beyazlaması yok, bende bazen “r” harfini telaffuz edemiyorum ama bu küçüklüğümden beri, PC’ye oturuyorum oyunun ortasında en zevkli anında geliyor “markete gider misin? Çöpü atar mısın?” Diyor, tamam anne birazdan atarım dediğim halde kızıyor, PC’den kalkıyorum veya telefonu bırakıyorum bilerek boş beleş sorular sorup sinir ediyor, cevap verince de “bilgisayar yüzünden böylesin, açmayacaksın” diyor daha çok sinir oluyorum.
PC’yi Ocak ayında aldık Mart-Nisan ayına kadar doğru düzgün açamadım, okul zamanı haftada 2-3 gün günde 2 saat açtırıyor haliyle sinir krizleri geçiriyorum.
Evden gidiyor gitmesiyle benim PC’yi açmam bir oluyor haliyle, eve gelince yine kızıyor “niye açtın” diyor, bende; “sen evdeysen açtırmıyorsun bende sen gidince açıyorum” diyorum yine kızıyor.
İçimde kaldı oynayamıyorumüniversiteye geçince otururum 24 saat kalkmadan oynarım diyorum yok yine aynı, çözümü yok mu bunun yaa
![]()