Bilgisayar HDMI kablosunu algılamıyor

591705

Decapat
Herkese iyi günler dün akşam normal çalışan hiçbir sıkıntısı olmayan bilgisayarim bugün ekranı açılmadı. HDMI kablosunu değistirip tekrar denedim olmadı. Ekranda mı sorun olduğunu test etmek için PS5 açtım o açıldı sanırım bilgisayar girişinde bir sıkıntı var. Bunu nasıl çözebilirim?

Herkese iyi günler dün akşam normal çalışan hiçbir sıkıntısı olmayan bilgisayarim bugün ekranı açılmadı. HDMI kablosunu değistirip tekrar denedim olmadı. Ekranda mı sorun olduğunu test etmek için PS5 açtım o açıldı sanırım bilgisayar girişinde bir sıkıntı var. Bunu nasıl çözebilirim?

HDMI Ekran kartına mı anakarta mı bağlıydı?

evet anakart ekran kartı girişini karıştırmış olabilir misiniz? ayrıca kaç adet hdmi girişi var hepsinde denediniz mi? pcyi bir de televizyona bağlamayı deneyin. yine görüntü vermezse vga gibi bir kabloyla denemenizi öneririm hala olmuyorsa o girişlerde bir sıkıntı olabilir hatta ramde bile sorun olabilir. pcyi kökten psuyu kapatıp parçaları söküp bir daha takın. eksik takılmış bir parça olabilir

HDMI ekran kartına mı anakarta mı bağlıydı?

Evet anakart ekran kartı girişini karıştırmış olabilir misiniz? Ayrıca kaç adet HDMI girişi var hepsinde denediniz mi? PC'yi bir de televizyona bağlamayı deneyin. Yine görüntü vermezse VGA gibi bir kabloyla denemenizi öneririm hala olmuyorsa o girişlerde bir sıkıntı olabilir hatta RAM'de bile sorun olabilir. PC'yi kökten PSU'yu kapatıp parçaları söküp bir daha takın. Eksik takılmış bir parça olabilir.

1 saat ceza yemişim kusura bakmayın
Hayır ekran kartın bağlıydi bilgisayarımda sadece 2 giriş var biri ekran karti biri anakart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı