Çözüldü Bilgisayar her açıldığında "MLModule.dll" hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammet sumbul

Picopat
Daha fazla  
Sanırım monitörle veya ekran kartıyla ilgili bir sorun. Ekran kartı: MSI 4080 Super.
Bilgisayar her açıldığında oluyor ve durdur diyorum fakat yine hata geliyor. Hata kodunu şu an siteye yükleyemiyorum. Bu yüzden aşağıya yazdım:

C:/Program files (x86)/MSI/MSI Center /MLModule.dll

An error occurred while trying to replace the existing file:
Deletefile failed; code 5.
Erişim engellendi.

Click retry to try again, ıgnore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Programdaki önemli bir programı kurarken yanlış bir şekilde duraklattığım için böyle bir sorunla karşılaştığımı fark ettim. Silip yükleyip programı doğru bir şekilde kurunca düzeldi.
Sanırım monitörle veya ekran kartıyla ilgili bir sorun. Ekran kartı: MSI 4080 Super.
Bilgisayar her açıldığında oluyor ve durdur diyorum fakat yine hata geliyor. Hata kodunu şu an siteye yükleyemiyorum. Bu yüzden aşağıya yazdım:

Erişim engellendi.

Click retry to try again, ıgnore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
MSI Center'i yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Birden fazla ihtimal var olmazsa hepsini yazacağım.

Erişim engellendi.

Programı silip tekrar kurmayı denedin mi ?

C:/program files (x86)/MSI/MSI Center /MLModule.dll

Erişim engellendi.

Click retry to try again, ıgnore to skip this file (not recommended), or abort to cancel installation.

Ben yıllardır kullanıyorum MSI Center'i hiç hata vermedi ama arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin.

Merhaba,

Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?

Saygılarımızla.

Programdaki önemli bir programı kurarken yanlış bir şekilde duraklattığım için böyle bir sorunla karşılaştığımı fark ettim. Silip yükleyip programı doğru bir şekilde kurunca düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı