Bilgisayar herhangi bir şekilde işlem yaparken donuyor ses çıkarıyor

GökalpBen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro 64-bit
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 8-Core 3.8GHz
32GB Ram
DirectX 12
Ekran Kartı: Fighter AMD Radeon RX 6800 16GB GDDR6
Monitör: MSI G2412
SSD: Kingston NV2 500GB M.2
Anakart: A520M-A PRO
Meslek
Serbest Meslek
Oyun oynarken, video izlerken, montaj yaparken, müzik dinlerken herhangi bir işlem yaparken kapanıyor.

Hocam bunu dediniz işler değişti şimdi. BIOS pilini çıkar, 1-2 dakika bekle ve tak. BIOS sıfırlandığında belki sorun çözülür.

Hocam BIOS pili tarih/saat bozulduğunda değiştirilen bir şey değil mi? Eğer işe yararsa yapamayabilirim çünkü geri falan takamadığımda sıkıntı yaşarım.

Hocam bunu zaten denedim ayrıca oynadığım oyunları kaldıramayacak bir sistemim yok, sistem gayet güçlü ve ben bunu yeni yeni yaşamaya başlıyorum. RDR2'yi high ayarlarda oynayarak bitirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bu arada BIOS pilini sökmeden direk BIOS'u varsayılan ayarlarada döndürebilirsin.

Hocam BIOS pili tarih/saat bozulduğunda değiştirilen bir şey değil mi? Eğer işe yararsa yapamayabilirim çünkü geri falan takamadığımda sıkıntı yaşarım.

Değiştir demiyorum çıkar tak diyorum, üstte dediğim gibi BIOS'u varsayılan ayarlarada döndürebilirsin.

Hocam bunu dediniz işler değişti şimdi. BIOS pilini çıkar, 1-2 dakika bekle ve tak. BIOS sıfırlandığında belki sorun çözülür.

Sorunuzu anlamadım.

Yani hocam olay kimliği var ya orada sayılar yazıyor onları aratar mı buluyoruz çözümleri.

Değiştir demiyorum çıkar tak diyorum, üstte dediğim gibi BIOS'u varsayılan ayarlarada döndürebilirsin.

Tamam deneyeyim, güncelleme geldiyse güncellemeyide denerim.

Hem öyle hem de hata açıklamasından.

Tamamdır.

Konu sahibi şu tarz bir cevap verse sorununu çözeceğim.

Hocam. Cihazda oyunların ayarları düşürüp oynadım çöktü. Her zaman aynı hatayı yaşıyorum.

Konu sahibi şu tarz bir cevap verse sorununu çözeceğim.

Hocam zaten size dedim ya ayrıca "hocam bunu zaten denedim ayrıca oynadığım oyunları kaldıramayacak bir sistemim yok, sistem gayet güçlü ve ben bunu yeni yeni yaşamaya başlıyorum. RDR2'yi high ayarlarda oynayarak bitirdim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım" diye.

@antoniomontana ne oldu hocam neden beğenmediniz yanıtımı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı