masteryodas
Decapat
Merhabalar, 1 hafta önce Slayer 7XL aldım. Ve o zamanki fiyatı 23900 TL idi. Şu anda 19200 TL. Aldığım bilgisayarı iade edip yenisini alabilir miyim? Yenisini alırken sorun çıkar mı?
Satıcı ile görüş. Ürüne herhangi bir zarar verilmediğini belirt. Gönderin bakalım demeleri gerekir çünkü 15 günlük (ürüne zarar gelmedikçe) koşulsuz iade hakkın var.Merhabalar, 1 hafta önce Slayer 7XL aldım. Ve o zamanki fiyatı 23900 TL idi. Şu anda 19200 TL. Aldığım bilgisayarı iade edip yenisini alabilir miyim? Yenisini alırken sorun çıkar mı?
Eğer taksitli alındıysa sorun olabilir. Benim bildiğim krediyle taksitli alınan bir ürünün iadesinde banka aylık geri veriyor o limiti.İade edip yenisini alabilirsiniz. Ne tür bir sıkıntı çıkacağını düşündünüz? 23900 TL geri alacaksınız.
12.971 şu an?
2 hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade etme hakkın var. Üstte yok açılmışsa satıcının almama gibi bir hakkı var diye bir şey yok. Satıcıların ise öyle kendi kafasından eklediği maddeler kanuna aykırı olduğu için yok hükmündedir.Merhabalar, 1 hafta önce Slayer 7XL aldım. Ve o zamanki fiyatı 23900 TL idi. Şu anda 19200 TL. Aldığım bilgisayarı iade edip yenisini alabilir miyim? Yenisini alırken sorun çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.