Claws Zyra alınır mı?

SC680 alın geçin. Pembe rengi sanırsam sadece şu anda asıl fiyatıyla satılıyor. Çok tavsiye ettiğimizden stok sorunu oluştu üründe. Pembe olmazsa ve bir kaç günde stoklara girmezse ona göre öneri yaparız tekrardan.
hocam peki zyra alınmaz mı kötümü ki yine sc680e yönelcemde alıcağım zaman yoksa alınırmı zyra

hocam peki zyra alınmaz mı kötümü ki yine sc680e yönelcemde alıcağım zaman yoksa alınırmı zyra

Genel olarak bu bütçede claws ürünü önermeyi sevmiyorum. Hem kendim kullanmadığımdan hem de malzeme kalitesinden emin değilim. Nispeten daha iyi olan R1 SE+ ya da ATK A9 tercih edilebilir, eğer SC680 stoklara girmezse. Zyra’nın kullandığı MCU’yu bulamadım.

Genel olarak bu bütçede claws ürünü önermeyi sevmiyorum. Hem kendim kullanmadığımdan hem de malzeme kalitesinden emin değilim. Nispeten daha iyi olan R1 SE+ ya da ATK A9 tercih edilebilir, eğer SC680 stoklara girmezse. Zyra'nın kullandığı MCU'yu bulamadım.

Kral bütçeye göre bakmadan alınır mı? Tipi cidden çok hoşuma gitti yani özellikleri iyi mi fiyatına göre vs bakmadan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı