Bilgisayar için 2+1 ses sistemi önerisi

fiio ürünlerine bakın var sanırım Türkiye'de. ie200 hexa'nın rakibi, Nova daha iyi. ie200'ün bassları oldukça iyi ama tizleri çok yorucu, nova hakkında geniş bir bilgim yok ama epey sevildiğini biliyorum. Birkaç kullanıcı yorumu okumuştum, nova daha iyi deniliyordu.

Eski olması çok da bir şey ifade etmiyor. Zaten kulaklık da alacaksanız madem film ve oyunlar için 623 alın geçin. Edifier 1280 ile filmlerden öyle yıkıcı sesler falan beklemeyin, keyif verir ama ambiyans seslere girince subwoofer başka bir şey.
Çok teşekkür ederim. Son olarak fiso k5pro modeli hakkında bilginiz var mı? G623’ü bu karta bağlasam?

Rica ederim. k5 pro iyidir de 623 için değmez. Ha ileride iyi bir kulaklık alırım, hoparlör değişirim vs. bulunsun diyorsanız alın tabii. Film ve oyun için bu kadar teferruata gerek yok, müzik azmış sizde zaten. 623'ü alın onboard ses çıkışına takın kullanın bence.

Rica ederim. k5 pro iyidir de 623 için değmez. Ha ileride iyi bir kulaklık alırım, hoparlör değişirim vs. bulunsun diyorsanız alın tabii. Film ve oyun için bu kadar teferruata gerek yok, müzik azmış sizde zaten. 623'ü alın onboard ses çıkışına takın kullanın bence.
Alıp geçeceğim gibi duruyor. Nova + G623… eski bir sistem ama muadili de az bulunur gibi

Yine ben kusura bakmayın :) Moondrop Chu-II hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı