Call of Duty: Black Ops 7 Çıktı!

• Konuyu başlatan red1x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 819
Bu sene Battlefield 6 senesi, bütün yabancı alem BO7 ile dalga geçiyor, aşağılıyor. Haklılarda, askeri oyunda kimse Hades, nicki minaj vs saçma sapan karakterler istemiyor, görmek isteyen Fortnite'a gitsin.

Millet sırasıyla CoD4 2007-8, BF4 2013'ten beri adam gibi günümüz modern askeri oyunlarına aç.

BF ise 2042 garabetinden ders almışa benziyor.

Bu sene Battlefield 6 senesi, bütün yabancı alem BO7 ile dalga geçiyor, aşağılıyor. Haklılarda, askeri oyunda kimse Hades, nicki minaj vs saçma sapan karakterler istemiyor, görmek isteyen Fortnite'a gitsin.

Millet sırasıyla CoD4 2007-8, BF4 2013'ten beri adam gibi günümüz modern askeri oyunlarına aç.

Bo7 ye daha dediğiniz tarzda kostümler çıkmadı ki hocam. BO6 için o söylemler.

Bo7 ye daha dediğiniz tarzda kostümler çıkmadı ki hocam. BO6 için o söylemler.
Oyun daha çıkmadan sızdırılan silah skinleri de alay konusu olmuştu da , artık şu video da üstüne tüy dikti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun daha çıkmadan sızdırılan silah skinleri de alay konusu olmuştu da , artık şu video da üstüne tüy dikti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Black Ops 7'nin mi skinleri alay konusu olmuş?

Performansı, skinleri, fortnite vari movementları daha neler neler . Nerde o eski COD4 MW , COD:WAW , MW2 .
Bunlar nerede alay edildi? Movement yıllardır böyle şimdi mi alay ediliyor? Ayrıca skinler alay edilmek yerine övülüyor bu arada. Performansı bir şey diyemeyeceğim ben sıkıntı yaşamıyorum ama bilmiyorum.

Kanka, bayağı salladın. Hem de bayağı. Sadece hikâye modu dalga konusu oldu; zombi ve multiplayer ise aşırı beğenildi.

Bunlar nerede alay edildi? Movement yıllardır böyle şimdi mi alay ediliyor? Ayrıca skinler alay edilmek yerine övülüyor bu arada. Performansı bir şey diyemeyeceğim ben sıkıntı yaşamıyorum ama bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı