Bilgisayar için DualSense alınır mı?

Berkay_00

Hectopat
Merhaba. Gamepad bakıyordum. Hepsiburada üzerinden 2700 civarı fiyata PS5 DualSense buldum. Bilgisayar oyunları için alınır mı? Tüm oyunlarım Epic ve Steam üzerinden alınma. Herhangi bir kaçak yok. PS ile ilgili bir geçmişim olmadı, olacağını da şu anlık düşünmüyorum. Sadece bilgisayar için alınır mı? Eğer alınmazsa Xbox tarzı kontrolcüleri tasarımından dolayı sevmiyorum. DualShock, F710 tarzı önerirseniz sevinirim.

DualSense sadece PC için alınır. Çünkü aradaki fark PS de oynıcağını PC de oynuyorsun. Ama orijinal alacaksan Hepsiburada yerine Amazon(satıcısı Amazon yazan satıcı) veya MediaMarkt'dan al aynı fiyat daha güvenilir.

Geçtiğimiz ay 2400'e Xbox 9. nesil aldım. PS5 DualSense kullanmış biri olarak uyumluluk sorunlarını göze alıyorsanız PS5 DualSense alın derim. Sony kalitesini hissettiriyor.

DualSense sadece PC için alınır. Çünkü aradaki fark PS de oynıcağını PC de oynuyorsun. Ama orijinal alacaksan Hepsiburada yerine Amazon(satıcısı Amazon yazan satıcı) veya MediaMarkt'dan al aynı fiyat daha güvenilir.

İkisine de baktım. Amazon'da 2900, MediaMarkt'ta aynı civarlarda. Normalde fazla olsun Amazon olsun derdim ama bütçem biraz sıkıntı. 2500 Hepsiburada bulmuşken kaçırmak istemem. Trendyol bu fiyata olsaydı kesinlikle Amazon'dan alırdım ama Hepsiburada'da satılıyor. Çok bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bayram ertesi sipariş vereceğim. Eğer Amazon'da indirim olursa 2700 civarı alabilirsem direkt amazona yönelirim.

Geçtiğimiz ay 2400'e Xbox 9. nesil aldım. PS5 DualSense kullanmış biri olarak uyumluluk sorunlarını göze alıyorsanız PS5 DualSense alın derim. Sony kalitesini hissettiriyor.
RDR, F1, Fifa23, ETS2, gta5, mafia serisi. Battlefield ve call of duty ve küçük küçük fall guys gibi oyunlar ile oynarım

İkisine de baktım. Amazon'da 2900, MediaMarkt'ta aynı civarlarda. Normalde fazla olsun Amazon olsun derdim ama bütçem biraz sıkıntı. 2500 Hepsiburada bulmuşken kaçırmak istemem. Trendyol bu fiyata olsaydı kesinlikle Amazon'dan alırdım ama Hepsiburada'da satılıyor. Çok bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bayram ertesi sipariş vereceğim. Eğer Amazon'da indirim olursa 2700 civarı alabilirsem direkt amazona yönelirim.

Ben Hepsiburada'dan bir monitör aldım içinden çıkması gereken kablo çıkmadı bende Hepsiburada müşteri hizmetini aradım size dönüş yapacağız dediler ama 2-3 hafta geçti hiçbir şey olmadı bende de monitör marksını arayıp kabloyu istedim gönderdiler ama Hepsiburada ürünün arkasında durmadı ve tek sıkıntı bu değil böyle yerlerde çok çakma satılıyor hangisi orijinal bilemezsiniz çakma şeyi 2500'e satıyor olabilir ama isterseniz risk alın.

Bir de şey sorayım. Kablosuz olarak oynama inkanım olacak değil mi? Bazı yerlerde kontrolcü özellikleri kablo olmadan çalışmaz vs görmüştüm.

Yeniden iyi akşamlar. Amazon üzerinden herhangi bir satıcıdan aldım ama kutusu deforme olduğu için iade ettim. İadesi ulaşınca ve hesabıma yatınca amazon.tr'ye gelmezse dite Hepsiburada üzerinden 2 tane DualSense buldum. Biri DualSense Eurasia garantili, öteki DualSense -g diye geçiyor. Farkı nedir? Fiyat farkı yok.

Dualsense ( Sony Eurasia Garantili ) 2900​

DualSense Wireless Controller Beyaz - G 2950​

Birkaç gün önce Eurasia garantili olan 2900'lerde, -g olan 2700lerdeydi. Şimdi fiyatlar eşitlenmiş.

Bir de alırken son nesil olarak 1'ta ile bitmesi gerekiyormuş galiba. Kutu üstünde mi yazıyor? Satıcılara onu bir sorayım. Kronik sorunlardan yazılımdan vs geliştirmeler yapılmış önceki nesile göre.

Son olarak şu 3Ü arasında kaldım.

8bitdo pro
8bitdo ultimate
xbox 9. Nesil

Xbox pilli olduğu için elemeyi düşünüyorum. Kalan 2 tane 8BitDo farkını tam olarak anlayamadım ama Pro olanı alabilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı