Bilgisayar için gamepad önerisi

Mendax

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar oyunları için gamepad almayı düşünüyorum. Oyunlarda genelde Xbox'ın tuşları gözüküyor, bunun yerine PS4 gamepad'i alsam harici olarak bir program kullanmak zorunda kalır mıyım yoksa direkt olarak çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bazı oyunlarda (örnek AC:Brotherhood) internetten bulabileceğin dosyalar var ve bunlar gözünü korkutmasın yapması en fazla 5 dakikanı alır. Genellikle oyunlar gamepad'i hangi tür olduğunu algılar.

İyi oyunlar.

Dostum bazı oyunlarda (örnek AC:Brotherhood) internetten bulabileceğin dosyalar var ve bunlar gözünü korkutmasın yapması en fazla 5 dakikanı alır. Genellikle oyunlar gamepad'i hangi tür olduğunu algılar.

İyi oyunlar.
Anladım, peki gamepad'i kablosuz kullanmak için ne yapmam gerekiyor? İnterette biraz bakındığımda ayrı bir aparat kullanmak zorunda kalıyoruz galiba ve bu aparat da neredeyse gamepad kadar pahalı, kablosuz kullanmak için başka bir yol var mı? Yoksa F710 modelini mi almam gerekiyor.

DS 4 ve Xbox kontrolcüsü için ekstradan bluetooth aparatı almanız gerek. F 710 için herhangi bir aparata gerek yok.

Benim tercihim üç kontrolcüyü de kullanan birisi olarak Xbox One kontrolcüsü olurdu. F710 çok hantal ve ağır, ergonomisi iyi değil. DS4 de Windows uyumlu çalışması için bir program kurup bir kaç ayarlama yapmak gerekiyor. Xbox One kontrolcüsü Windows 10 sistemlerde herhangi bir kuruluma gerek olmadan, sadece bluetooth aparatı ile stabil bir şekilde çalıştırılabiliyor. Ayrıca bana DS 4'e göre ele daha oturaklı geliyor.

Oyunlarda kullanmak için program falan kullanmam gerekiyor mu? Yoksa Xbox gamepad'i gibi direkt çalışıyor mu?
Logitech Gaming Software yüklüyorsun o kadar. Sanırım herhangi bir program yüklemedende sistem tanıyor cihazı diye biliyorum. F710 kullanıyorum ama direkt programı yükledim, yani denemedim programsız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı