Bilgisayar için kaliteli gamepad önerisi

Bütçe
2000
GamepadLa testinde(prometheus yöntemi ile) ve ltt videosundaki lab ekibinin yaptığı testlerde dongle ile gecikmesi Bluetooth ile gecikmesinden daha yüksek çıkmıştı. Düzeltmiş olma olasılıkları yüksek ama risk.
Kablolu kullanım sunuyor değil mi? Kablolu kullanmayı planlıyorum açıkcası, gecikme ne kadar az o kadar iyi şu an. F710 var şu an ve bu gamepad ile çok gecikme olduğunu düşünüyorum

Kabloyla da gecikme gözüküyor gamepadLa sitesinde
Biraz korkutucu oldu bu değerleri inceleyince, ne yapacağımı biraz şaşırmış durumdayım :)

Edit: Sanırım ATK Battle Axe Pro alacağım, umarım kısa sürede siyahı stoklara girer. O sitede bu gamepadin bilgisi yok ama sanırım parasının hakkını veren bir ürün.

Son düzenleme:
Biraz korkutucu oldu bu değerleri inceleyince, ne yapacağımı biraz şaşırmış durumdayım :)

Edit: Sanırım ATK Battle Axe Pro alacağım, umarım kısa sürede siyahı stoklara girer. O sitede bu gamepadin bilgisi yok ama sanırım parasının hakkını veren bir ürün.
Kusura bakmayın hocam müsait değildim dün. Battle axe pro ile kendim gecikme hissetmedim. Alınabilir bence

Kusura bakmayın hocam müsait değildim dün. Battle axe pro ile kendim gecikme hissetmedim. Alınabilir bence
Est. hocam ne kusuru, siyahı gelirse siyahını almak istiyorum. Zaten gamepad ile çok fazla oyun oynamıyorum belki fifa falan, kalanında ağırlıklı olarak rocket league oynayacağım. Teşekkür ederim yardımlarınız için ♥

Hocam bir de bu ürün stoklara sık giriyor mu, bilginiz var mı? Siyahı kalmadığı için alamıyorum şu an. Üzücü.

Son düzenleme:
Yakın zamanda gireceğini düşünüyorum. İlk stok bittikten sonra hızlı getirmişlerdi yenisini
Özür dilerim mesajınızı görmedim. Kolu bu görüşmemizden sonra satın aldım ve beyazını aldım. Sonra siyahı stoklara girdi ama önemli değil beyaz beni biraz açtı diyebilirim. Önerileriniz için çok teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı