Bilgisayar için masa önerisi

Hocam marangoza yaptırmak çok tuzlu olmaz mı? En fazla 2k veririm.

Ahşap rengi nasıldır sizce?

Masa koyacak başka yerim yok bir tek oraya koyabilirim orada 120 cm çıkıyor.

Birde rgb ışıklandırma olarak sadece beyaz ışık düşünüyorum ferah ve sade görünüyor.
Butce 2K ise "tuzlu" olur o zaman... Ahsap rengi eger acik bir renk ise hic bakmayin derim. Mesela acik kahverengi gibi bir renk ise ben hayatta yaklasmam. Ben de daha masa degistircem diyip hala degistiremedim bir turlu, eski ders calisma masami kullaniyorum 120 cm genislik, derinlik ne kadardi unuttum. Rengi de acik kahverengi, setup ile hic uyusmuyor. Siyah veya baya koyu bir renk ise ahsap o zaman guzel durabilir. Zaten internetteki "dogal" ve estetik duran guzel setuplarin hepsinde koyu renkli ahsap kullanilmis masalarda.

Bu arada beyaz RGB isiklandirma alirken dikkat edin cunku bazilari beyazdan ziyade baya acik su rengi gibi mavimsi bir sey oluyor, hic guzel olmuyor. Ozellikle rengarenk isik verebilen isiklandirmalarda cok oluyor bu. Kirmizi, yesil ve mavi renk birleserek beyaz rengi cikarmaya calisiyor ama bu uc renk tam karismiyor biraz sizma oluyor o yuzden beyazligin etrafinda ince ince kirmizi, yesil ve mavi renklerde cizgi gibi sizmalar olusuyor. Ustune urune gore mavi led daha guclu oluyor falan ve en basta dedigim gibi boyle saydam bir su rengi oluyor, bembeyaz olmuyor.

Bugün monitör geldi. Tekrardan yazıyorum. 2k bütçeye attığınız IKEA masa alınır mı? Sallanmaz değil mi?

Monitör 27 inç bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı