Bilgisayar için PES 2020 vs FIFA 2020

@Berkay İçöz Ne bekliyorsun, FIFA'ya CS haritası mı getirsinler? Yapabilecekleri en iyi şeyleri yapıyorlar. FIFA'yı bu konuda kötüleyip PES'i önermen de ironik bir durum. Ayrıca FIFA 20'ye VOLTA futbolu geldi, bu bir yenilik sayılır. FIFA'nın tek büyük eksisi kumar sistemi, O da kişilerin dikkatli olup kendilerini kaptırmamaları lazım. Pro Clubs'ta zaman geçirmek efsane bir şey..

Fifa'yı kötülemedim Fifa oyuncusu olduğumu da söyledim. Her sene üstüne bir şey koymayıp 400-500 TL almalarını saçma buldum. Pes'in oynanışı bu sene daha güzel geldiği için de onu önerdim. Herkes sizinle aynı şeyleri beğenecek değil bu arada.

@Berkay İçöz Her sene aynı şeyleri öne sürdüğünü söylediniz, öyle bir şey yok. Grafik açısından da gelişiyor ve PES'e göre kat kat daha iyi. Benimle aynı şeyi beğenin diye bir şey mi dedim ben? Bir futbol oyununa her sene aynı şeyleri çıkarıyor demek kadar saçma bir ironik şey olabilir mi? Neyse olur o kadar insanlık hali uzatmıyacağım, sonuçta burda kendimizi yırtsak ne olacak parayı kazanan onlar.. İyi forumlar :)

Dersen eksileri şunlar;

Artan fiyatlar, Momentum, Gelişmemiş liglerdeki oyuncu yüzlerinin kötü olması.. Bir şey diyemem, bu konuda haklısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı