TurboxFanClub
Hectopat
Pahalı ve gereksiz.Ucuza kaçmayın. MALM Venge modelini kullanıyorum.
Pahalı ve gereksiz.Ucuza kaçmayın. MALM Venge modelini kullanıyorum.
Ucuza kaçmayın. MALM Venge modelini kullanıyorum.
5000 lirayı sözde oyuncu masalarına ya da 1000 lirayı boş alüminyum ayak masalara vermekten daha doğru olur.Pahalı, biraz![]()
Tamam.Pahalı ve gereksiz.
5000 lirayı sözde oyuncu masalarına ya da 1000 lirayı boş alüminyum ayak masalara vermekten daha doğru olur.
Hocam altında kablo toplama kısmı var. Arkadaşın önerdiği IKEA SIGNUM modelinin altındaki gibi.Hocam bana arkası kapalı bir şey lazım. Çok fazla kablo var.
Bu fena değil gibi. Teşekkür ederim.
Hocam altında kablo toplama kısmı var. Arkadaşın önerdiği IKEA SIGNUM modelinin altındaki gibi.
Kendi istediğiniz yükseklikte, ölçüde, kalınlıkta masif ahşap masa yaptırabilirsiniz. Ömürlük olur. Ben 2 sene önce 1100 TL'ye yaptırmıştım, memnun kaldım. Üzerine 3-4 kişi çıksa bile taşır. IKEA'dan kablo toparlayıcı alırsın bir de sıfır kablo olur. 10 sene sonra çizildi mi? 1 zımpara, 1 boya, 1 vernik oldu sana sıfır masa yine. Güzel kullanırsan 70-80 sene bile gider, torununa kalır.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.