Bilgisayar ile yapılabilecek iş niteliğinde aktivite

Uluç erdal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu korona günlerinde evde hem sıkılıyorum hem yaş 18 oldu evde bilgisayar ile yapılabilecek iş niteliğinde neler var? Ama böyle programlama gibi bir şey değil. Başkasının yerine yapılabilecek ve kolay bir şey olması şart değil. Böyle freelancer gibi ne önerirsiniz? Kafadan atarak söylüyorum, başkasının ödevini hazırla gibi bir şey. Tam olarak böyle değil ki bu da bir seçenek. Bu tarz ben programlama dili bilmiyorum. Denedim ama çok anlayamadım bıraktım. Daha anlaşırız bir freelancer iş ne var?

bi site vardı,ilan falan veriyodun mesela ben istediğiniz ödevi yaparım diye sonra kendinizi siteye pazalıyodunuz öyle birşey di.

Eğer ilgini çekerse Adobe Photoshop ya da Adobe Illustrator öğrenebilirsin hem yaparken keyif alırsın hem de para kazanabilirsin kendini geliştirdikçe.

Arkadaşlar merhaba bu korona günlerinde evde hem sıkılıyorum hem yaş 18 oldu evde bilgisayar ile yapılabilecek iş niteliğinde neler var? Ama böyle programlama gibi bir şey değil. Başkasının yerine yapılabilecek ve kolay bir şey olması şart değil. Böyle freelancer gibi ne önerirsiniz? Kafadan atarak söylüyorum, başkasının ödevini hazırla gibi bir şey. Tam olarak böyle değil ki bu da bir seçenek. Bu tarz ben programlama dili bilmiyorum. Denedim ama çok anlayamadım bıraktım. Daha anlaşırız bir freelancer iş ne var?
Hocam mesela bir ürünü Aliexpress'ten toplu halde ucuza alıp Türkiye'de üzerine kar koyarak satabilirsiniz.

İyi oynadığınız oyunlarda başka kişileri boostlayabilir, ya da sıfırdan hesap açıp, kasarak satabilirsiniz. Özellikle Valorant'ta bu tarz işler bayağı var, hesap boostlama, sıfır hesap satışı, X rank hesap satışı vb.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00