Çözüldü Bilgisayar ilk açılışta göz kırpıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cynosa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Bilgisayarımı ilk açtığımda videoda da 17 saniyede gözüktüğü gibi ekranın yarısı anlık olarak gidip geliyor fakat bu ilk açılışta oluyor. Bilgisayarı daha sonrasında aktif olarak kullandığımda bu sorun olmuyor.

Güvenli moda başlattığımda bu sorun olmuyor, ekran kartı driverini DDU ile sildim ve güvenli moddan çıkıp tekrar kontrol ettim ve bu sorun olmadı fakat daha sonrasında driveri kurup bilgisayarımı kapatıp açtığımda gene göz kırpma sorunu oldu.

Tüm sürücülerim güncel, BIOS güncel, Windows güncel ekran kartım NVIDIA 4060 Ti.

Sorunum bilgisayar ilk açıldığında oluyor ve daha sonrasında olmuyor, sadece bu sorun bende mi var?

Driver ile ilgili bir sorun mu yoksa ekran karttım mı bozuk ya da bir ayarı kapatmam mı gerekiyor?

Desteklerinizi rica ediyorum.

Video link: Watch WhatsApp Video 2025-04-10 at 21.36.19 | Streamable

Not: Videonun 17. saniyesinden sonrasına dikkat ediniz.

Çözüm
İlk açılışta ekran kartımı yükleme yaptığı için oluyor. Anormal bir durum değil. Bozuk falan değil yani.
Hocam öncelikle içimi rahatlattığın için teşekkür ederim.
Güvenli mod da olmamasının sebebi nedir acaba ?
Güvenli modda sürücüler yüklenmez. Sadece Windows'un temel sürücüleri ile açılır bilgisayar. Bu yüzden olmaması normal. Güvenli modda ekran kartı sürücüsü kullanılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı