WitchKing07
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Programcılığı,Teknik Servis
Bilgisayarımı açmak için ilk kez güç düğmesine bastığımda bütün ışıklar yanıyor, işlemci fanı ve sistem fanı dönmeye başlıyor, klavye ve faremin ışıkları yanıyor fakat ekrana görüntü gelmeden bilgisayar tekrar kapanıyor. İkinci basışımda ise aynı olaylar gerçekleşiyor ve sistem sorunsuz bir şekilde açılıyor. Sistemim şu şekilde;
Anakartım için çıkan son BIOS'un sürümü 7996v2F.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü artık kafayı yemek üzereyim bu sorunlar yüzünden. Mouse ve klavyemi defalarca değiştirdim, farklı USB portlarına takmayı denedim, Aygıt yöneticisinden cihazların driverlarını silip tekrar kurdum, Windows 10 güç ayarlarından USB askıya alma ayarını devre dışı bıraktım fakat nafile bu sorun bir türlü çözülmedi.
Anakartın arızalanmasından şüpheleniyorum fakat diğer USB cihazlarımda böyle bir sorun yok anlamış değilim. İki sorunumu da tek konuda yazdım ekstra konu açmamak için, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
- i3 6100 3.7 GHz İşlemci
- MSI H110M-PRO VD Anakart
- 8 GB Gskill Aegis 2133 MHz CL15 Bellek
- MSI RX 470 4 GB 256 bit Ekran Kartı
- SanDisk 120 GB SSD + 750 GB Hitachi 5400rpm HDD
- PowerBoost 500 watt güç kaynağı ve kasa
Anakartım için çıkan son BIOS'un sürümü 7996v2F.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü artık kafayı yemek üzereyim bu sorunlar yüzünden. Mouse ve klavyemi defalarca değiştirdim, farklı USB portlarına takmayı denedim, Aygıt yöneticisinden cihazların driverlarını silip tekrar kurdum, Windows 10 güç ayarlarından USB askıya alma ayarını devre dışı bıraktım fakat nafile bu sorun bir türlü çözülmedi.
Anakartın arızalanmasından şüpheleniyorum fakat diğer USB cihazlarımda böyle bir sorun yok anlamış değilim. İki sorunumu da tek konuda yazdım ekstra konu açmamak için, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.