Bilgisayar internete bağlanamıyor

O yüzden o kod lazım güncel olanda uyum problemi sebeiyle çalışmama ihitimali çok yüksek ek olarak eğer var ise başka bir cihaza indirip kablo ile bilgisayara atabilir

@hakan9191 Bu yöntem ile Drive kurmayı dener misin? Adım adım SS dosyalarını atıyorum
Öncelikle aygıt yöneticisine girip istediğimiz sürücüyü bulup özellilkler sekmesini açıyoruz. Daha sonra açılan sekmeden ayrıntılar bölümüne girip orada görsel de belirtildiği gibi aygıt açıklaması bölümünden donanım kimliklerine gelip kopyalıyoruz. Buradaki koda göre Drive sürücüsü indirip kuruyoruz. Bilgisayara internet sağlamak için şarj kablosu ile telefonu bağlayıp telefon ayarlarından USB ile internet paylaşımını açabilirsiniz

Ya da kodu verirseniz dosyasını atayım size

Dosya Ekleri

• serfes.PNG
    serfes.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
O yüzden o kod lazım güncel olanda uyum problemi sebeiyle çalışmama ihitimali çok yüksek ek olarak eğer var ise başka bir cihaza indirip kablo ile bilgisayara atabilir.

@hakan9191 bu yöntem ile Drive kurmayı dener misin? Adım adım SS dosyalarını atıyorum.
Öncelikle aygıt yöneticisine girip istediğimiz sürücüyü bulup özellilkler sekmesini açıyoruz. Daha sonra açılan sekmeden ayrıntılar bölümüne girip orada görsel de belirtildiği gibi aygıt açıklaması bölümünden donanım kimliklerine gelip kopyalıyoruz. Buradaki koda göre Drive sürücüsü indirip kuruyoruz. Bilgisayara internet sağlamak için şarj kablosu ile telefonu bağlayıp telefon ayarlarından USB ile internet paylaşımını açabilirsiniz.

Ya da kodu verirseniz dosyasını atayım size.

Benimki böyle gözüküyor hocam.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    220,8 KB · Görüntüleme: 18
Benimki böyle gözüküyor hocam.
1 saat içinde atacağım dosyayı.Beklettiğim için kusuruma bakmayın lütfen

Hocam windows 64 bit mi sizin pc ?

bu siteden cihazınızın windows yapısına uygun olarak uygun drive dosyasını yükleyebilirsiniz dosya en baştaki seçenekte yer alıyor

Son düzenleme:
1 saat içinde atacağım dosyayı. Beklettiğim için kusuruma bakmayın lütfen.

Hocam Windows 64 Bit mi sizin PC?

Bu siteden cihazınızın Windows yapısına uygun olarak uygun Drive dosyasını yükleyebilirsiniz dosya en baştaki seçenekte yer alıyor.

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Ama maalesef bu dahil hiçbir yöntem çalışmadı. Format attım bilgisayara başka çare yoktu. Tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı