Bilgisayar ısınıyor

Hocam video atabilsem atacağım sanki havalandırma boşluğunda gibi ses kasam bu şekilde.

Dediğim gibi stok soğutucu yetersiz, kasada hiçbir sorun yok gibi duruyor, yeni bir hava veya sıvı soğutma alırsanız her şey düzelir, ya da BIOS'tan Turbo Boost'u kapatın.

Hocam HWiNFO programını indirip 30 dk oyun oynayın sonra değerlere bakın ve buraya da atın.

Hz değerinin üstünde FPS alıyorsanız V-Sync açıp CPU ve GPU yükünü azaltıp daha az ısınmasını sağlayabilirsiniz.

Fazla FPS değeride ısınmaya yol açar o yüzden belli bir FPS değerine kitleyebilirsin mesela 80 derece geçmeyecek şekilde veya 70 derece senin kararın.

Hocam kasa açılırken açtığımda bile kanal boşluğu gibi ses sistede oluyor mu

Çok sağolun beyler en sonunda vatana götürecektim bozuk mu fanlar diye çünkü hani gtadaki sesi buraya atabilsem sanki sucuklu pişiyor olmadı dcden ekleyeyim atayım gerçekten ısınır normalde o ses hiç normal değil bende

Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?

Yok hocam bende öyle bir ses olmuyordu. Kesin konuşmayayım ama stok fanda arıza olabilir. Ben stok fan kullanırken full devirde çalışıyordu fanlar ve fan sesleri yükselti. Fan değiştirdikten sonra çok yüksek devirde çalışmıyor artık ve sesler de ideal seviyede.

hocam sanki birşey pişiyor gibi dcden atsam anlıyorsanız yardımcı olabilirmisiniz hocam

hocam sanki birşey pişiyor gibi dcden atsam anlıyorsanız yardımcı olabilirmisiniz hocam
Yardımcı olmak isterdim hocam ama fanlar hakkında pek bilgim yok. Arıza olduğunu düşünüyorsanız ve garanti kapsamındayda hiç kurcalamadan servisine göndermenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…