Bilgisayar kapalıyken PSU patladı

Geçmiş olsun. Ne kadar oldu PSU'yu alalı? Bende de hala Gamepower var istediğim PSU stoklara gelmedi, inşallah benim başıma gelmez.
5 ay oldu alalım bu psu yu cidden dikkat edin evde canlı bomba gibi çok şiddetli patladı küçük kardeşiniz falan olur zarar verebilir bence elinizdekinu satın iyi bir marka alın yoksa benim gibi olabilirsiniz

Çok geçmiş olsun, inşallah sadece PSU'dur hasar gören. Neyin zarar görüp görmediğini bilmek için maalesef başka bir PSU ile denemek lazım. İnşallah en az zarar ile atlatırsınız

Her ne kadar kalitesiz markalardan uzak durmak gerektiğini bilsek de bütçe yüzünden böyle seçimler yapabiliyoruz. Maalesef acı bir deneyim olmuş. Umarım diğer bileşenler zarar görmemiştir. Çok geçmiş olsun.

5 ay oldu alalım bu PSU'yu cidden dikkat edin evde canlı bomba gibi çok şiddetli patladı küçük kardeşiniz falan olur zarar verebilir bence elinizdekinu satın iyi bir marka alın yoksa benim gibi olabilirsiniz.

Hemen bir konu açıyorum içim ürperdi şimdi Allah korusun uykuda falan olur kasa alt zeminde duruyor benim halı falan var tekrardan büyük geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, inşallah sadece PSU'dur hasar gören. Neyin zarar görüp görmediğini bilmek için maalesef başka bir PSU ile denemek lazım. İnşallah en az zarar ile atlatırsınız
inşallah ya çok teşekkür ederim bu arada <3
Çok geçmiş olsun hocam ilk defa böyle bir şey duydum. İyi ki size bir zarar gelmemiş.
Bende açıkçası çok şaşırdım çok sağ olun bu arada
Her ne kadar kalitesiz markalardan uzak durmak gerektiğini bilsek de bütçe yüzünden böyle seçimler yapabiliyoruz. Maalesef acı bir deneyim olmuş. Umarım diğer bileşenler zarar görmemiştir. Çok geçmiş olsun.
Maalesef bütçeden o psu almıştım şimdi çok pişmanım umarım dediginiz gibi diğer bileşenlere bir şey olmamıştır
Geçmiş olsun.
Benim kasaya baktım ve korkuyorum şuan :D
Umarım benimkine bir şey olmaz...
Aman ağzınızı hayıra açın:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı