Bilgisayar kapandığında sinyal yok yazıyor

burak.yny

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün kuzenim beni aradı ve bilgisayar açılışta "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" mavi ekran sorunuyla karşılaştığını söyledi. Ardından birkaç kere bekleyip yeniden başlattıktan sonra bilgisayarı tekrar açtığında artık sadece "sinyal yok" yazısını gördüğünü söyledi.

Bugün bilgisayarı benim monitöre bağlayıp denediğimde ise bilgisayar açıldı fakat kapattığımda yani bilgisayar tam olarak kapandığında masmavi ekranın üstünde sinyal yok yazdı. Tekrar başlatınca çalıştı ama kapattığımda yine masmavi ekran vardı.

Masmavi ekranın üstünde sinyal yok yazması beni şüphelendirdi, sizce bir sorun var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bilgisayar ile alakası yok. Bilgisayar kapandığında monitör herhangi bir kaynak algılamadığı için sinyal yok uyarısını veriyor ve uyku moduna geçiyor.

Mavi ekran hatasını tekrar alırsa, Minidump dosyalarıyla birlikte konu açsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı