2. ekran sinyal yok hatası

1. Monitör DP ile bağlı değil mi? 2 monitörü bağlaman için Dönüştürücü de DP girişi olmalı DP girişi yok.
1. monitörü cıkartacağım display port kısmına yukarıda yazdığım dönüştürücüyü alacağım o dönüştürücü display port kısmına takılıyor ve hdmi / vga takılmasını sağlıyor hdmi kısmına 1. ekranı vga kısmınada 2. ekranı takacağım böyle bi durumda iki ekranda sorunsuz çalışır diye düşünüyorum

Ana Monitörün hangi girişleri destekliyor?
ben display port kısmını çıkartacağım dediğim ana ekranımı kasadaki display port kısmına takıyorum ya onu kasadan çıkartacağım kasadaki display port kısmına dönüştürücüyü takacağım dönüştürücüde hdmi ve vga kısmı takılabilecek olacak hdmi kısmına ana ekranımı vga kısmınada 2. ekranımı takacağım

Monitörün HDMI girişi çalışıyor ise alabilirsin dönüştürücüyü.
monitörümün hdmi kısmı çalışıyor kasamdaki ekran kartımın hdmi kısmı bozuldu ben kasamdaki display port kısmına takıyorum ya onu çıkartacağım kasama dönüştürüc alacağım 1. ekranıma hdmi kablosu takacağım 2. ekranımada vga kablosu takacağım

Yapabilirsin, zaten bir sorun olursa amazon iade sağlar.
ama sen beni anladın demi kasamdaki hdmi girişi bozuk olduğu için display port kısmına takıyordum ana ekranımı 2. ekran içinde yer olmadığı için display port to hdmi vga dönüştürücü alacağım dönüştürücüyü kasamdaki display port kısmına takacağım dönüştürücüyede hdmi vga yerlerini takacağım kafamı karıştıran şey iki ekranda çalışırsa ana ekranımda ne yaparsam ayna etkisi görüp 2. ekranda onumu yapar ben bunu istemiyorum 2. ekranı uzatma olarak kullanacağım yani örnek veriyorum ana ekranda işim ile ilgili bir şey yaparken 2. ekranda film izlemek gibi

Anladım hocam anladım bende dönüştürücü ile kullandım hep. Dediğim gibi şimdi ki dönüştürücü iyice kurcala çalışmıyorsa alırsın yeni dönüştürücüyü. Belki monitör kapalıdır iyice bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı