Çözüldü Bilgisayar kapandıktan sonra monitör ve ekran kartının ışığı yanmaya devam ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bilgisayarı kapattıktan sonra monitörün ışığı sarı olarak yanmaya devam ediyor (monitörde ışığı kapatma tuşu yok). Kasa içinde ise ekran kartının üstünde ufak beyaz ışık yanmaya devam ediyor. Klavyede tuşlara 2-3 kere dokununca pc kendiliğinden açıldı kapatmama rağmen. Uyku moduna falan da almadım yani eminim. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

@Emil Breivik arka tarafında joystick var, onu kullanarak OSD ekranından kapatmayı dene bakalım. Uzun süre basılı tutarsan yine kapanır.

Joystickle girdim menüye. O kısımda bu şekilde. Oto Güç Kapat kısmını ''Açık'' mı yapmam gerekiyor?

OSD Zaman Aşımı : 15
OSD Arka Planı : Açık
Güç Göstergesi : Açık
Oto Güç Kapat : Kapalı
Uyku : Kapalı

@Emil Breivik modeli nedir monitörün? Bu arada diğer belirttiğin ışıkları söndü değil mi?
Kanka bende de oldu nasıl yapacağım bilmiyorum 40 yılda bir gidiyor ekran kartının üstünde küçük beyaz bir nokta yanıyor sönüyor monitöre de sinyal yok diyor arkada oyun oynuyorken oyun sesi geliyor sadece monitöre gidiyor ben onu pek anlamadım displayport'u çıkartıp taktım veya fişi çekip taktım yine düzelmiyor illaha kasayı kapatmam ya da yeniden başlatmam lazım

@Emil Breivik modeli nedir monitörün? Bu arada diğer belirttiğin ışıkları söndü değil mi?
Kanka bende de oldu nasıl yapacağım bilmiyorum 40 yılda bir gidiyor ekran kartının üstünde küçük beyaz bir nokta yanıyor sönüyor monitöre de sinyal yok diyor arkada oyun oynuyorken oyun sesi geliyor sadece monitöre gidiyor ben onu pek anlamadım displayport'u çıkartıp taktım veya fişi çekip taktım yine düzelmiyor illaha kasayı kapatmam ya da yeniden başlatmam lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı