Bilgisayarda kullandığım programları falan kapadıktan sonra bilgisayarımı kaparken isimsiz bir uygulamadan bir uyarı geliyor. Ama bu uyarı böyle 0.1 saniye falan duruyor, hemen gelip gidiyor, okuyamıyorum o derece. Açıkçası biraz şüphelendim. Özellikle uygulama fotoğrafı ve isminin gözükmemesine. Videoyu bırakıyorum, yavaşlatarak izleyebilirsiniz. Durumu açıklayabilir misiniz? Virüsten şüphelenebilir miyim?
"Geri gidip işinizi kaydetmek için İptal'e tıklayın ve işinizi tamamlayın" hatasını alıyorsunuz bilgisayarı kapatırken arkada açık program varsa bu uyarıyı verir, bu normaldir, virüs veyahut başka bir şeyden endişelenmenize gerek yok, iyi forumlar.
Yok hocam kullanımlar normal ve garip bir program yok. Sadece bilgisayardan herhangi bir programı kapattığımda anlık %100 kullanım oluyor o da normal sanıyorum.
"Geri gidip işinizi kaydetmek için İptal'e tıklayın ve işinizi tamamlayın" hatasını alıyorsunuz bilgisayarı kapatırken arkada açık program varsa bu uyarıyı verir, bu normaldir, virüs veyahut başka bir şeyden endişelenmenize gerek yok, iyi forumlar.
Hocam konu üzerinden baya zaman geçti ama yine de sormam lazım. Bu uyarıyı her kapanışta veriyor ve herhangi bir Windows hizmetinin adı yazmıyor. Gerçekten de durum normal mi sizce?