Çözüldü Bilgisayar kapanıyor ekipmanlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

414558

Hectopat
Bilgisayarım aniden gidiyor ve geri açılıyor ama sadece kasa çalışıyor başka hiçbir şey çalışmıyor kapatıp güç kaynağının dümesini kapatıp açınca geri düzeliyor sıklıkla oluyor nasıl çözeceğim?

Çözüm
RAM'leri deneyebilirsin. Aynı durumu yaşadım eğer iki slot ya da daha fazla kullanıyorsan sırayla çıkarıp sonuç almaya çalışabilirsin.
RAM'leri deneyebilirsin. Aynı durumu yaşadım eğer iki slot ya da daha fazla kullanıyorsan sırayla çıkarıp sonuç almaya çalışabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yerlerini değiştirmeden önce sırayla çıkarıp deneyebilir misin? Örneğin 2. sıradaki RAM'i çıkarıp tek RAM ile çalıştır. Eğer sorun devam ederse onu takıp diğerini çıkar ve yeniden dene.

Söylediğinden beri bilgisayarım hala kapanmadı sorun kırmızı RAM de herhalde ama nasıl olabiliyor ki RAM nasıl ekipmanlara giden elektriği kesiyor?
Hocam slotta da sıkıntı olabilir. Ayrıca BIOS güncellemesi de deneyebilirsin. Çözüldüğüne sevindim. Çözüm olarak işaretlersen aynı sorunu yaşayan başka insanlar çözüme kolayca ulaşabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı