Arkadaşlar selam.
Yaklasık 3 aylık bilgisisayarım var sıfır aldım camını cıkardım icerisi tozlanmıs nasıl alabilirim? Toz sevıyesını de gorun diye resım koyuyorum.
İşin profesyonel boyutu nasıl olur bilmem fakat tanıdığım birkaç bilgisayarcı bu makinelerle temizlik yapıyordu. Kesinlikle "Bu doğrudur, böyle yapılır." demiyorum.
Nemli bir bez ile parçaların olmadığı metal alanları temizleyebilir, saç kurutma makinesinin soğuk hava üfler modu ile alamadığınız yerlere hava tutarak çıkmasını sağlayabilir, devre temizleme spreyi ve yumuşak uçlu diş fırçası ile elektronik aksamları temizleyebilirsiniz.
Devre temizleme spreyi yerine izopropil veya saf alkol de kullanabilirsiniz. Devre temizleme spreyi daha iyi olacaktır.
Arkadaşlar selam.
Yaklasık 3 aylık bilgisisayarım var sıfır aldım camını cıkardım icerisi tozlanmıs nasıl alabilirim? Toz sevıyesını de gorun diye resım koyuyorum.
Her 3 ay da bir genelde sistemi dağıtır komple itina ile silerdim kıyısını köşesini benim için en zorlu geçen zaman ise sistemi detaylı bir şekilde topladıktan sonra çalıştırdığım da o tek kısa bip sesinin gelmesi.