Şekerli veya şekersiz fark etmiyor. Sıvı elektriği ilettiği an kısa devre yapıp çöp oluyor.Uzun bi zamandır tek şekerli içiyorum hocam bende sevinebilir miyim?
Onu biliyorum tabi ki de şekerli çay olması daha tehlikeli olabiliyormuş onun için sordum.Şekerli veya şekersiz fark etmiyor. Sıvı elektriği ilettiği an kısa devre yapıp çöp oluyor.
Tek farkı şekerin yapış yapış kalıntısı kalır. O da kolonya ile kolayca çıkar zaten. Daha tehlikeli diye bir şey yok yani.Onu biliyorum tabi ki de şekerli çay olması daha tehlikeli olabiliyormuş onun için sordum.
Üstte birisi öyle bir yorum yapmıştı bende ona cevap olarak yazmıştım. Yorumunu sildi galiba benimkide ortada kaldı öyle anlaşmazlık oldu.Tek farkı şekerin yapış yapış kalıntısı kalır. O da kolonya ile kolayca çıkar zaten. Daha tehlikeli diye bir şey yok yani.
Belki power tuşu bozuk olmayabilir bence işini garantiye al düz kontak yap bi öyle dene.Öncelikle teşekkür ederim. Şuan hepsi kuru bilgisayarın üstünde küçük daireler olduğu için oradan girdi sıvılar. Şuan parçaları taktım ancak power tuşuna basamıyorum. Sanırım oraya da gitti. Kasayı açtığımda kasanın altı ıslaktı ekran kartında bir şey yoktu. Power tuşunu nasıl açabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.