R ROBOT Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 9 Ocak 2021 #1 Bilgisayar kasamın içine yarım bardak şekerli çay döküldü. PC kendini kapattı. Fişlerini söküp içini kurutmaya çalıştım. Şu anda ne yapmam gerekiyor?
Bilgisayar kasamın içine yarım bardak şekerli çay döküldü. PC kendini kapattı. Fişlerini söküp içini kurutmaya çalıştım. Şu anda ne yapmam gerekiyor?
KS KS R ROBOT Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #31 kuanbey dedi: Belki power tuşu bozuk olmayabilir bence işini garantiye al düz kontak yap bi öyle dene. Genişletmek için tıkla... BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Belki power tuşu bozuk olmayabilir bence işini garantiye al düz kontak yap bi öyle dene. Genişletmek için tıkla... BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #32 ROBOT dedi: BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten Genişletmek için tıkla... Servise verin. Artı 0 Eksi
ROBOT dedi: BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten Genişletmek için tıkla... Servise verin.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #33 ROBOT dedi: BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten Genişletmek için tıkla... Sistemi yazın. Kasaya nerden çay döküldü ve hangi donanımlara temas etti? Artı 0 Eksi
ROBOT dedi: BİLGİSAYAR şuanda açılmıyor. Her şeyi kuruttum ancak açılmıyor. Bir yöntemi varmıdır servise vericeğim zaten Genişletmek için tıkla... Sistemi yazın. Kasaya nerden çay döküldü ve hangi donanımlara temas etti?
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #34 vbios dedi: Sistemi yazın. Genişletmek için tıkla... Sistemi neden yazsın? Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsunuz. Çay dökmüş arkadaş sistemle alakası ne. Artı 0 Eksi
vbios dedi: Sistemi yazın. Genişletmek için tıkla... Sistemi neden yazsın? Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsunuz. Çay dökmüş arkadaş sistemle alakası ne.
KS KS R ROBOT Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #35 vbios dedi: Sistemi yazın. Kasaya nerden çay döküldü ve hangi donanımlara temas etti? Genişletmek için tıkla... Kasanın üstünde küçük delikler var oradan girdi. Donanımların hangisine geldi bilmiyorum bilgisayarın altına gitti zaten fazla değildi. Artı 0 Eksi
vbios dedi: Sistemi yazın. Kasaya nerden çay döküldü ve hangi donanımlara temas etti? Genişletmek için tıkla... Kasanın üstünde küçük delikler var oradan girdi. Donanımların hangisine geldi bilmiyorum bilgisayarın altına gitti zaten fazla değildi.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 10 Ocak 2021 #36 SwishTTT dedi: Sistemi neden yazsın? Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsunuz. Çay dökmüş arkadaş sistemle alakası ne. Genişletmek için tıkla... RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı? Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Sistemi neden yazsın? Konuyu okumadan neden yorum yapıyorsunuz. Çay dökmüş arkadaş sistemle alakası ne. Genişletmek için tıkla... RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı?
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #37 vbios dedi: RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne önerisi yapıyorsun ? Çay dökülmüş sıvı değmiş parçalara. Artı 0 Eksi
vbios dedi: RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim ne önerisi yapıyorsun ? Çay dökülmüş sıvı değmiş parçalara.
KS KS R ROBOT Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #38 vbios dedi: RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı? Genişletmek için tıkla... RX580 ekran kartı psu aşağıda Artı 0 Eksi
vbios dedi: RTX 2080 Tİ olan kocaman karta sahip bir sistem için mi öneri yapayım yoksa GTX 1650 Super Phoneix sistem için mi öneri yapayım? Veya PSU yukarda olarak mı sayayım yoksa aşağıda olarak mı? Genişletmek için tıkla... RX580 ekran kartı psu aşağıda
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.260 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #39 ROBOT dedi: RX580 ekran kartı psu aşağıda Genişletmek için tıkla... Kardeşim artık sen onu servise yola. Oynaya oynaya kullanılmaz hale getirsin. Artı 0 Eksi
ROBOT dedi: RX580 ekran kartı psu aşağıda Genişletmek için tıkla... Kardeşim artık sen onu servise yola. Oynaya oynaya kullanılmaz hale getirsin.
KS KS R ROBOT Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 7 10 Ocak 2021 #40 SwishTTT dedi: Kardeşim artık sen onu servise yola. Oynaya oynaya kullanılmaz hale getirsin. Genişletmek için tıkla... Servise yollayacağım Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Kardeşim artık sen onu servise yola. Oynaya oynaya kullanılmaz hale getirsin. Genişletmek için tıkla... Servise yollayacağım