Öncelikle "Bana bi tane kasa tipi önerin" yazmak yerine bütceniz ve bileşenlerinizi yazsanız fena olmazdı.
Bütçeniz ve bileşenlerinizi yazarsanız önerilerde bulunabiliriz.
Şu anda kullanıyor olduğum "Xigmatek Asgard 382 500W" kasayı rahatlıkla öneririm. Hem içi çok geniş hem ferah hem de kablo saklama ünitesi mevcut. 500 Watt olması ve şık durması da cabası.
Şu an ekran kartım HD7850 var. Anakart ASUS M5A47 Evo r2.0 var değişecek. Tabii bunlar yeni anakart alırsam küçük olacak. Bu bende şimdilik bu. Ekran kartı da değişecek. Cooler Master Master Case 5 sizce nasıl? Bir de bunun Pro versiyonu var.
Şuan ekrankartım hd7850 var. Anakart asus m5a47 evo r2.0 var değişicek. Tabi bunlar yeni anakart alırsam küçük olcak bu bende şimdilik bu. Ekran kartıda değişicek. Cooler Master MasterCase 5 sizce nasıl ? Bide bunun pro versiyonu var
Vatandaki satıcı elemanların hepsi aynı, anakart modelini belirtmeme rağmen arkadaş DDR4 anakart'a DDR3 RAM vermeye çalışıyor biraz sıkıntılı olanları var, Allah' tan sonunda anlaştık.