Bilgisayar kasası masanın üstünde mi durmalı, altında mı?

killa0

Decapat
Daha fazla  
Benim kasam masanın altında odam da havasız olduğu için orası bayağı bir toz oluyor. Okuduğuma göre yerde duran kasa tozları süpürge gibi çekermiş. Çok toz da performans kaybı yaşatırmış. Sizce masanın üstüne mi almalıyım kasayı?

Benim kasam masanın altında odam da havasız olduğu için orası bayağı bir toz oluyor. Okuduğuma göre yerde duran kasa tozları süpürge gibi çekermiş. Çok toz da performans kaybı yaşatırmış. Sizce masanın üstüne mi almalıyım kasayı?
Masanın üstünde fazla yer kaplamayacaksa masanın üstüne al.

Ben masamın altında tutuyorum ama kasanın altına çarşaf tarzı bir şey koydum. Tozu ona çekiyor. Eninde sonuna toz olacak ama masanın üstünde yer var ise masanın üstünde kalsın.

Masanın üstünde yer varsa masanın üstüne al ama yine toz çekiyor çekeceği kadar.

Kasa görselin güzelse ve masan büyükse kesinlikle üstü. O kadar para verip yere koyma taş olursun. 🤣

Ayrıca yerde çok toz olur. Eve misafir çocuğu falan gelirse yerde risk daha fazla bence.

Ben masamın altında tutuyorum ama kasanın altına çarşaf tarzı bir şey koydum. Tozu ona çekiyor. Eninde sonuna toz olacak ama masanın üstünde yer var ise masanın üstünde kalsın.
Dostum onun yerine haftada bir süpürgeyle çekseydin daha iyi değilmiydi. 🤣 Çarşaf daha fazla toz toplar bu arada, tozlar yapışır daha pis olur bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı