Benim kasam masanın altında odam da havasız olduğu için orası bayağı bir toz oluyor. Okuduğuma göre yerde duran kasa tozları süpürge gibi çekermiş. Çok toz da performans kaybı yaşatırmış. Sizce masanın üstüne mi almalıyım kasayı?
Masanın üstünde fazla yer kaplamayacaksa masanın üstüne al.Benim kasam masanın altında odam da havasız olduğu için orası bayağı bir toz oluyor. Okuduğuma göre yerde duran kasa tozları süpürge gibi çekermiş. Çok toz da performans kaybı yaşatırmış. Sizce masanın üstüne mi almalıyım kasayı?
Benim kasam masanın altında odam da havasız olduğu için orası bayağı bir toz oluyor. Okuduğuma göre yerde duran kasa tozları süpürge gibi çekermiş. Çok toz da performans kaybı yaşatırmış. Sizce masanın üstüne mi almalıyım kasayı?
Dostum onun yerine haftada bir süpürgeyle çekseydin daha iyi değilmiydi.Ben masamın altında tutuyorum ama kasanın altına çarşaf tarzı bir şey koydum. Tozu ona çekiyor. Eninde sonuna toz olacak ama masanın üstünde yer var ise masanın üstünde kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.