5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 20 Nisan 2023 #1 Kasa babamdan kalma. İçinden biraz parça alacağım değerlendirmek için ama nasıl açacağımı bulamadim bir türlü. Arkada 4 vida yerini soktum o kadar. Ayrica tek vida yerleri de arkada var. Devamini nasıl yapacagim?
Kasa babamdan kalma. İçinden biraz parça alacağım değerlendirmek için ama nasıl açacağımı bulamadim bir türlü. Arkada 4 vida yerini soktum o kadar. Ayrica tek vida yerleri de arkada var. Devamini nasıl yapacagim?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.542 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Kapakları kaydırman lazım. Kızaklıdır onlar. Kasanın karasına doğru kaydırılarak çıkarlar. Artı 0 Eksi
KS KS 5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 20 Nisan 2023 #3 KafadanKontak dedi: Kapakları kaydırman lazım. Kızaklıdır onlar. Kasanın karasına doğru kaydırılarak çıkarlar. Genişletmek için tıkla... Normalde benim kasa kızaklı kaydirinca cikiyor. Ama bu oyle olmuyor. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Kapakları kaydırman lazım. Kızaklıdır onlar. Kasanın karasına doğru kaydırılarak çıkarlar. Genişletmek için tıkla... Normalde benim kasa kızaklı kaydirinca cikiyor. Ama bu oyle olmuyor.