Bilgisayar kasası nasıl saklanır?

gökiş

Femtopat
Daha fazla  
Şu an sıvı soğutmalı 4070'li bir bilgisayarim var fakat bu bilgisayarı 1 sene kadar saklamak zorundayım fakat parçalarını falan sökmeyi bilmem, etmem. Acaba aldığım karton kutusunda saklasam bir sorun olur mu? Sıvı sogutma oldugu icin tedirgin oldum biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sıvı soğutmalı 4070'li bir bilgisayarim var fakat bu bilgisayarı 1 sene kadar saklamak zorundayım fakat parçalarını falan sökmeyi bilmem, etmem. Acaba aldığım karton kutusunda saklasam bir sorun olur mu? Sıvı sogutma oldugu icin tedirgin oldum biraz.

Olduğu gibi sağlam bir yerde saklarsanız bir sorun yaratacağını sanmam hocam.

Bir şey olmaz mümkünse yan yatır bırak yani sistem kurarken anakart aşağı gelecek şekilde yatay yani. Eğer dikine normal duracaksa da ben olsam ekran kartını sökerdim çok basit videolardan öğrenirsin 1 tane tornavida gerekli sadece. Hiç bir şey yapmadan bıraksan da bir şey olmaz kutusuna koy toz olmaz en azından önce de bir temizlersin güzelce koymadan.

@432150 Bilgisayar bilesenleri hakkinda hicbir bilgim yok yatırabileceğim güvenilir bir yer var midir direkt normal kendi kaeton kutusuna koyup yan yatirsam sivi soğutucu falan bir sorun cikarir mi

@432150 Bilgisayar bilesenleri hakkinda hicbir bilgim yok yatırabileceğim güvenilir bir yer var midir direkt normal kendi kaeton kutusuna koyup yan yatirsam sivi soğutucu falan bir sorun cikarir mi
Çıkarmaz. Ekran kartını söküp statik poşetine koyduktan sonra kutusuna kaldırın, işlemci, RAM ve SSD'yi dikkatlice söküp plastiğine koyun. En son anakartı kasadan söküp onu da statik poşetine koymalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı