Bilgisayar kasası nasıl temizlenir?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar kasasını nasıl temizleyebilirim? Alalı ortalama 7 8 ay oldu ve araba bir açıp temizledim. Fakat acaba es geçtiğim bir yer var mı acaba, merak ediyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar kasasını nasıl temizleyebilirim? Alalı ortalama 7 8 ay oldu ve araba bir açıp temizledim. Fakat acaba es geçtiğim bir yer var mı acaba, merak ediyorum?

Reis üflet kurutma makinesiyle dışarıda yeter daha sistem yeni çıkın dışarı üfletin gelin fanlara ters etki yapmayın yeter.

Fanları bantla, fön makinesini en güçlü hızda ve soğuk modda aç ve kasa içine tut. Ulaşılamayan yerlere de bir diş fırçası kullanabilirsin.

Fanları bantla, fön makinesini en güçlü hızda ve soğuk modda aç ve kasa içine tut. Ulaşılamayan yerlere de bir diş fırçası kullanabilirsin.
Çok tehlikeli geldi fakat herkes öyle dediği için birazcık rahatladım herhangi bir sıkıntı yaratmaz değilmi

Saç kurutma makinesi ile üfletebilirsiniz. Fanları eliniz ile tutun, dönerek statik elektrik oluşturabilir. Termal macun yenilemeye gerek yok. Dışını silersiniz, bu kadarı yeterli.
Çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı