Bilgisayar kasası nerede temizlenir?

SRLACHİA

Centipat
Daha fazla  
Yakında yeni bir bilgisayar alacağım. Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaşiyorum. Bulunduğum yerin yakınlarında bazı bilgisayarcılar var ama yeni nesil bilgisayardan anlamıyorlar ve parça çalıyorlar. Ben bu kasayı hangi resmi kuruluşta kasanın temizliğini bakimını ve termal macun değişimini yapabilirim? Kendim yapmak isterim ama korkuyorum. Geçenlerde hard disk kullanılamaz hale gelmişti.

Dedikleriniz hiç zor şey değiller. Kendiniz yapabilirsiniz. Termal macunu nasıl süreceğinizi bilmeniz yeterli olur o konuda tabii bir de orayı açmayı. yada mesela mantıken ıslak mendille anakartı silecek değilsiniz bu tarz şeyleri biliyorsunuzdur. Hava yardımı ile temizleyebilirsiniz. Fan aralarına fırça vs. kullanabilirsiniz ancak sert olmasın.

Kirvem talha arkadaşının dediğine katılıyorum bunlar abartılacak şeyler değil sadece güç kaynağı kabloları ve anakarta dikkat et RAM'ları silginin kenarıyla sil ha bir de aldığın kasada fanlar olacak onları da temizlemeyi düşünebilirsin bir sorun olursa her zaman yardımcı olabilirim

Yakında yeni bir bilgisayar alacağım. Mersin'in Akdeniz ilçesinde yaşiyorum. Bulunduğum yerin yakınlarında bazı bilgisayarcılar var ama yeni nesil bilgisayardan anlamıyorlar ve parça çalıyorlar. Ben bu kasayı hangi resmi kuruluşta kasanın temizliğini bakimını ve termal macun değişimini yapabilirim? Kendim yapmak isterim ama korkuyorum. Geçenlerde hard disk kullanılamaz hale gelmişti.
Kendin yapabilirsin artık parçalar ve kasalar küçük ve hafif zaten

En iyi bakım evin balkonunda yapılır. Saç kurutma makinesini soğukta çalıştırır tozunu üflersin, macununu yenilersin mis gibi olur. Kendimi bildim bileli bu şekilde yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı