Ryzen 5 2600x ve RX 590'li yeni oluşturacağım sisteme seçeceğim kasa konusunda kararsız kaldım. Önerilerinizi almak istiyorum. Başlıkta belirttiğim üzere temperli cam ve soğutma performansı üst düzey bir kasa almak istiyorum. Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkür ederim.
Güvenli cam ve soğutma performansı yüksek bir kasa almak istersen size en uygun olarak Zalman Z3 Plus önerebilirim. Bütçeyi biraz daha yükseltmek isterseniz Sharkoon DG7000 de sizler için uygundur. Bu kasalar orta boy olmalarına rağmen çok geniş bir alan sunmakla beraber soğutmaları da çok iyidir.
Coler Master MasterCase Pro 3 alabilirsin biraz pahalı ama soğutma olarak iyi bir kasa ve çoğu yerde bulunabilen(vatan vb.)yani internetten almanada gerek kalmaz
önden hava girişi olsa iyi olur hava akışı olması lazım kasanın içinde Corsair Carbide SPEC-02 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Oyuncu Kasa (CC-9011051-WW)
sana bunu önerebilirim
önden hava girişi olsa iyi olur hava akışı olması lazım kasanın içinde Corsair Carbide SPEC-02 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Oyuncu Kasa (CC-9011051-WW)
sana bunu önerebilirim
Daha çok zarif sade görünen kasaları tercih ederim. Işıklı kasada olabilir ama daha düz keskin çizgileri olan bir kasa istiyorum. Yorumun için teşekkürler bu arada
Görsel açıdan daha hoş göründüğünü düşünüyorum ayrıca sisteme belki ilerde rgb sıvı sogutma ekleyebilirim. aldığım ramlar G.skill trident z rgb modeli. Başka bir sebebi yok açıkcası. Farklı bir öneriniz mi var?