Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 14 Şubat 2021 #31 Aslında şu aşağıdaki üç videoyu hatırlayınca kurtarılabilir diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aslında şu aşağıdaki üç videoyu hatırlayınca kurtarılabilir diye düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sammael25 Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #32 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bence kullanma PSU'ya dökülmüş. Patlarsa kısa devreden yakar kartı. Genişletmek için tıkla... Yok açmıyorum zaten de umarım ciddi bir şey çıkmaz 2 saniyelik dikkatsizlik yüzünden.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bence kullanma PSU'ya dökülmüş. Patlarsa kısa devreden yakar kartı. Genişletmek için tıkla... Yok açmıyorum zaten de umarım ciddi bir şey çıkmaz 2 saniyelik dikkatsizlik yüzünden.