Bilgisayar kasasını masa üstünde kullanmak

CravingTR

Hectopat
Kasa tam olarak sığmadığı için alttakı kısımdan masanın üstüne çıkarmıştım. Fakat bazen hafif hafif sallanıyor zarar verebilir mi bu hafif sallantılar diye düşünüyorum. Hem de soğutma ve tozlanma açısından neresi iyi olur karar veremedim. Sizin fikirleriniz nelerdir. Sizce altta mı olmalı üstte mi kalmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O zaman kasayı aşağı almanı tavsiye ederim ne de olsa bilgisayar candır
Kasa alttaki kısma sığmıyorsa ve diğer tarafa koyduğunda da kablolar yetişmiyorsa, direk ayaklarını koyduğun bölmeye koyabilirsin. Alan çok dar değilse rahatsız etmez seni.
Kasayı koyduğun düzey düz mü? Sallantıları alttan desteklerle halledebilirsin. Soğutma ve tozlanma da kasanın ferah bir yerde durmasıyla ilgili sanırım.

Kasayı koyduğun düzey düz mü? Sallantıları alttan desteklerle halledebilirsin. Soğutma ve tozlanma da kasanın ferah bir yerde durmasıyla ilgili sanırım.
Evet düz bir yüzey. Sallantılar mesela elim ayağım çarpsa hafif hafif sallanıyor. Bu da uzun vadede HDD'ye zarar verir diye düşünüyorum. O yüzden kararsızım biraz ne yapacağım konusunda.

O zaman kasayı aşağı almanı tavsiye ederim ne de olsa bilgisayar candır
Kasa alttaki kısma sığmıyorsa ve diğer tarafa koyduğunda da kablolar yetişmiyorsa, direk ayaklarını koyduğun bölmeye koyabilirsin. Alan çok dar değilse rahatsız etmez seni.

Çözüm
Eğer orası soğutma açısından sorun cıkarmaz ise çekmeceyide sökerim sorun değil

Sarsıntıdan dolayı HDD etkilenir mi? Onu bilemem. Sol alta koyun kasayı?
Uzun vade de etkilendiğini duymuştum. İçindeki CD benzeri şey çiziliyormuş. Sanırım çekmeceyi söküp alt kısma koymayı düşünüyorum. Çünkü sol altta UPS vb malzemeler var. Umarım soğutma açısından bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…