Bilgisayar kasasını masa üstünde kullanmak

CravingTR

Hectopat
Kasa tam olarak sığmadığı için alttakı kısımdan masanın üstüne çıkarmıştım. Fakat bazen hafif hafif sallanıyor zarar verebilir mi bu hafif sallantılar diye düşünüyorum. Hem de soğutma ve tozlanma açısından neresi iyi olur karar veremedim. Sizin fikirleriniz nelerdir. Sizce altta mı olmalı üstte mi kalmalı?

kasa.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O zaman kasayı aşağı almanı tavsiye ederim ne de olsa bilgisayar candır :)
Kasa alttaki kısma sığmıyorsa ve diğer tarafa koyduğunda da kablolar yetişmiyorsa, direk ayaklarını koyduğun bölmeye koyabilirsin. Alan çok dar değilse rahatsız etmez seni.
Kasayı koyduğun düzey düz mü? Sallantıları alttan desteklerle halledebilirsin. Soğutma ve tozlanma da kasanın ferah bir yerde durmasıyla ilgili sanırım.
Evet düz bir yüzey. Sallantılar mesela elim ayağım çarpsa hafif hafif sallanıyor. Bu da uzun vadede HDD'ye zarar verir diye düşünüyorum. O yüzden kararsızım biraz ne yapacağım konusunda.

Kasa alttaki kısma sığmıyorsa ve diğer tarafa koyduğunda da kablolar yetişmiyorsa, direk ayaklarını koyduğun bölmeye koyabilirsin. Alan çok dar değilse rahatsız etmez seni.

Çözüm
Eğer orası soğutma açısından sorun cıkarmaz ise çekmeceyide sökerim sorun değil :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı