Bilgisayar kendi kendine rastgele tuşlara basıyor

Hsankgn808

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım kendi kendine bir sürü program açıyor ve rastgelece tuşlara basıyor ben basmadığım halde. Hep böyle oluyor sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iyi ihtimalle klavye bozulmuştur, kötü ihtimalle RAT yemişsinizdir. Bir virüs taraması yapın derim. Yapılan işlemler tamamen rastgele mi yoksa bir insan yapıyormuş gibi mı?

Bilgisayarım kendi kendine bir sürü program açıyor ve rastgelece tuşlara basıyor ben basmadığım halde. Hep böyle oluyor sebebi nedir?

RAT virüsü olabilir exe uzantılı veya PDF uzantılı bir dosya actiniz mi?

Büyük bir ihtimalle açtınız hele Discord'dan biri attıysa geçmiş olsun.

Virüs yemişsin, bir kere başıma geldi. Kaç kere format attım, bana mısın demedi. Bir şekilde not defterini açtım, Steam hesabını istedim. Konuşup anlaştık.

Virüs yemişsin, bir kere başıma geldi. Kaç kere format attım, bana mısın demedi. Bir şekilde not defterini açtım, Steam hesabını istedim. Konuşup anlaştık.

Bende oda olmuyor taratıyorum anti virüsle hiçbir şey çıkmıyor.

Hocam iyi ihtimalle klavye bozulmuştur, kötü ihtimalle RAT yemişsinizdir. Bir virüs taraması yapın derim. Yapılan işlemler tamamen rastgele mi yoksa bir insan yapıyormuş gibi mı?

Rastgele hocam ya bir tuşa takılı kalıyor ya da tüm tuşlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…