Arkadaşlar merhaba. YKS sınavına hazırlandığım için yaklaşık 1 senedir hiç oyun oynamıyorum. Cumartesi günü bilgisayarımın toz ve termal macun bakımlarını yaptım oyun oynamaya hazır hale getirmek için. Pazar günü sınavdan çıktıktan sonra oturdum bilgisayarın başına, başladım oyun oynamaya. Sıcaklıkları kontrol ettim gayet normal bir değere sahipti. CPU 75 ekran kartı 75 dereceydi. Yaklaşık 12-13 saat oynayıp kapattım. Ertesi gün uyandığımda oyunu açmaya çalıştım ancak daha oyun açılırken mavi ekran yedim bilgisayar tekrar başlatıldı. Tekrar tekrar denedim ancak her deneyişimde oyun sunucusuna bağlanırken bilgisayar reset attı. Yalnızca bir kere sunucuya bağlandım ve 20-30 dakika civarı oynayabildim ancak sonra yine önce görüntü gitti sonra yeniden başlatıldı. Şu anda sunucuya bağlanmasam bile oyun menüsüne girince bile önce ekran gidiyor sonra yeniden başlatılıyor. Sürücülerim güncel. Sorunun ne olduğunu ve nasıl çözebileceğimi kestiremiyorum. Sadece bir oyun değil farklı oyunlarda da denedim sorun devam ediyor.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...