Bilgisayar kendi kendine şifre koydu

realpinkman

Kilopat
Arkadaşlar bir işlem yapıyordum bunun için CMD'den net user administator /active: Yes komutunu kullanmam gerekti ve bu modu açtım lakin kapatmayı unutup PC'ye restart attım PC administrator modunda kalıp şifresi olmadığı halde bana şifre soruyor. Şifreyi bilmiyorum. Güvenli moda falan da geçemiyor. Ayrıca Hirens CD'den de boot edemiyorum. Açtığım modu kapatamıyorum format atmak istemiyorum yardımlarımızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş Enter yaptığınızda açılmıyor mu? Şifreniz sistemi kurarken girdiğiniz e-posta adresinizin şifresi olabilir.

Olmazsa:

Boş Enter yaptığınızda açılmıyor mu? Şifreniz sistemi kurarken girdiğiniz e-posta adresinizin şifresi olabilir.

Olmazsa:

Bilgisayarı Admininstrator devraldı enter yaptığımda açılmıyor. Ayrıca Windows hesabım ekli olmadığı için e posta şifrem de olamaz. Hirens CD'yi çalıştırmayı başardım 15.2 sürümü fakat kırmayı başaramadım beceremedim diyelim. Bahsettiğiniz programı kullanamıyorum çünkü programı usbye yazdırabileceğim 2.bir pc yok başka öneriniz var mı ?
Kullanıcı değiştir.
Başka kullanıcı yok

Olmazsa:

Bahsettiğiniz programı net cafeden usbme yazdırdım eve gidip deneyeceğim umarım yardımcı olur.

Olmazsa:

İşe yaramadı program orta kısımlarda hata veriyor

Son düzenleme:
415464

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı