Çözüldü Bilgisayar kendi kendine yeniden başlatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saqot

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar Valorant oynadıktan sonra Valorant'yu kapatıp Opera GX'e girdim. Tam Twitch'e girecektim ki bilgisayar kendi kendine yeniden başaltı sorunun ısınma olduğunu düşünmüyorum çünkü PC'yi yeni açtım ve sadece 1 tur oynadım. Sebep nedir?

Çözüm
Hard Disk veya ramları slotlarından çıkar, tekrar tak yerinden oynamış olabilir.
Tekrar hata verirse eger..
Temiz bir kurulum Yapmanı Tavsiye ederim..
Sisteminiz nedir? Ne kadar detaylı olursa o kadar iyi olur.

Arkadaşlar Valorant oynadıktan sonra Valorant'yu kapatıp Opera GX'e girdim. Tam Twitch'e girecektim ki bilgisayar kendi kendine yeniden başaltı sorunun ısınma olduğunu düşünmüyorum çünkü PC'yi yeni açtım ve sadece 1 tur oynadım. Sebep nedir?
Sebep Opera gx kullanmandadır. Başka tarayıcı mı yok?

Artı -7 Eksi
sistemim işlemci amd ryzen 3250u vega 3 ekran kartı var zaten 4 gb ram 118 128 arasıda bir depolama alanı var
Laptop sanırım? Bellek yetersizliği desem, olmaz. Peki normal "Yeniden Başlatılıyor" yazısı çıktı mı yoksa gücü kesip geri mi açıldı?

sistemim işlemci amd ryzen 3250u vega 3 ekran kartı var zaten 4 gb ram 118 128 arasıda bir depolama alanı var

opera kullanmamın sebebi az ram kullanması
Az ram kullanmıyor diye kim dediyse sizde inanmışsınız. Elle ayarlama var ama senin düşürdüğün değeri düşürmesende o kadar kullanıyor. Aklın sıra ram tasarrufu yapmış oluyorsun.

Laptop. Yeniden başlatılıyor çıkmadı, bir anda kapandı ve açıldı.
Batarya takılı mı? Takılı değilse kablo yerinden falan oynamıştır belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı