Çözüldü Bilgisayar kendi kendini kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AssassinSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi
Merhaba, bugün 6 aydır hiçbir şey yaşamadığım bilgisayarım 2 kez mavi ekran 2 kez de shut down yaşadı. Şimdi bilgisayarı açtığımda her şey açıktı bunu neden yapıyor olabilir pilden şüphelendim ama şarjı da var şarjda kullanıyorum zaten.

Çözüm
Yeni klasör.rar dump dosyam.

Hocam sistemim 4060 sistemi 6 aydır herhangi bir sorun yaşamıyorken bir anda bunu yapmam mantıksız ayrıca laptopum Windows 10 kuramıyorum 11'den geri dönüş yapmam lazım zaten.

Öyle elektrik kesilmiş gibi acaba geçen gün Intel driver uygulamasında biraz dolaştım birkaç bir şey değiştirdim onunla ilgili olabilir mi?

Şimdi fanları Max'ta çalıştırıp bilgisayarı soğutmaya başladım şu an GPU-CPU sıcaklıkları 55 derecede ortalama.

Paylaştım hocam yukarıda.

Konsol ile ilgili araç kullanıyorsun sanırım. Onları kaldırıp sistemi bir süre test et.
DS4 Windows kullanıyorum hocamda uzun 2-3 aydır kullanıyorum onları da hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

Sorun ondan kaynaklı gözüküyor. Bir de Virtual gamepad emulation adlı uygulamayı kullanıyorsan kaldırıp sistemi bir süre test et.

Sorun ondan kaynaklı gözüküyor. Bir de Virtual gamepad emulation adlı uygulamayı kullanıyorsan kaldırıp sistemi bir süre test et.

Virtual gamepad emulation adlı uygulama yok ama bir süre DS4 Windows'u kullan mıyım o zaman EXE dosyası zaten kendisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı