Bilgisayar kendiliğinden yeniden başlatıldı

raxee

Centipat
Daha fazla  
Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?

Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?
Mavi ekran verip yeniden baslatilmis olabilir. Mavi ekran dedigim bildigimiz mavi ekran degil, kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti diye yazi geliyor ve yeniden baslatiliyor. Windows'tan kaynaklanan bir sorun ve genelde en mantikli cozumu format oluyor. Bazen kendi kendine cozuluyor.

Mavi ekran verip yeniden baslatilmis olabilir. Mavi ekran dedigim bildigimiz mavi ekran degil, kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti diye yazi geliyor ve yeniden baslatiliyor. Windows'tan kaynaklanan bir sorun ve genelde en mantikli çözümü format oluyor. Bazen kendi kendine cozuluyor.

Mavi ekran hataları donanımsalda olabilir ayrıca format gerektirmeyen bir mavi ekran olabilir.

C:\Windows\Minidump bu konuma gelin eğer içinde minidump dosyası varsa mavi ekran vermiştir.

Eğer verdiyse minidump dosyalarınızı paylaşın Minidump Dosyalarını Paylaşın

Mavi ekran hataları donanımsalda olabilir ayrıca format gerektirmeyen bir mavi ekran olabilir.

C:\Windows\Minidump bu konuma gelin eğer içinde minidump dosyası varsa mavi ekran vermiştir.

Eğer verdiyse minidump dosyalarınızı paylaşın Minidump Dosyalarını Paylaşın
resim_2024-07-07_182610667.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı