Mavi ekran verip yeniden baslatilmis olabilir. Mavi ekran dedigim bildigimiz mavi ekran degil, kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti diye yazi geliyor ve yeniden baslatiliyor. Windows'tan kaynaklanan bir sorun ve genelde en mantikli cozumu format oluyor. Bazen kendi kendine cozuluyor.Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?
Mavi ekran verip yeniden baslatilmis olabilir. Mavi ekran dedigim bildigimiz mavi ekran degil, kisisel bilgisayariniz bir hatayla karsilasti diye yazi geliyor ve yeniden baslatiliyor. Windows'tan kaynaklanan bir sorun ve genelde en mantikli çözümü format oluyor. Bazen kendi kendine cozuluyor.
Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?
Mavi ekran hataları donanımsalda olabilir ayrıca format gerektirmeyen bir mavi ekran olabilir.
C:\Windows\Minidump bu konuma gelin eğer içinde minidump dosyası varsa mavi ekran vermiştir.
Eğer verdiyse minidump dosyalarınızı paylaşın Minidump Dosyalarını Paylaşın
Sıcaklık gayet iyi soğutucuda çalışıyor zaten.Bilgisayar özelliklerin ne? oyunda işlemcinin sıcaklığı kaçlarda geziyor?
Hiç uğraşasım gelmedi önemli birşey mi bu?Hocam öyle değil attığım konuya girin oradan paylaşın.
Hiç uğraşasım gelmedi önemli bir şey mi bu?
Sıcaklık gayet iyi soğutucuda çalışıyor zaten.
Hiç uğraşasım gelmedi önemli bir şey mi bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.