R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?
Rainbow oyununu açmıştım ve mutfağa gitmiştim geldiğimde bilgisayar yeniden başlatılmış vaziyetteydi. Neden olmuş olabilir?
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #11 Miriss dedi: Atarsanız neden yeniden başladığını öğrenebiliriz. Şu an bir problem yoksa devam edin hocam siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum.Ha birdaha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Jellyel7 dedi: Önemli. Sanmam ama belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Artı 0 Eksi
Miriss dedi: Atarsanız neden yeniden başladığını öğrenebiliriz. Şu an bir problem yoksa devam edin hocam siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum.Ha birdaha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Jellyel7 dedi: Önemli. Sanmam ama belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli?
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #12 raxee dedi: Şu an bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum. Ha bir daha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz, şu an bir şey yoksa o kadar önemli bir şey değildir. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Şu an bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum. Ha bir daha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz, şu an bir şey yoksa o kadar önemli bir şey değildir.
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 7 Temmuz 2024 #13 raxee dedi: Şu an bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum. Ha bir daha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Değil fakat yine de önemli dediğim gibi belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır bence atın derim fakat siz bilirsiniz. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Şu an bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum. Ha bir daha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Değil fakat yine de önemli dediğim gibi belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır bence atın derim fakat siz bilirsiniz.
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #14 Jellyel7 dedi: Değil fakat yine de önemli dediğim gibi belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır bence atın derim fakat siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıcam şimdi.Peki ya birdaha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur dimi? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Değil fakat yine de önemli dediğim gibi belki de donanımsal bir sorundan dolayıdır bence atın derim fakat siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bakıcam şimdi.Peki ya birdaha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur dimi?
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 7 Temmuz 2024 #15 raxee dedi: Şuan bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum.Ha birdaha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Şuan bir şey yoksa kullanın bir daha mavi ekran verirse bu konuya yazın. Yardımcı olurum. raxee dedi: Bakıcam şimdi.Peki ya birdaha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur dimi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Şuan bilgisayarımda yeni zaten 1 ay anca olmuştur bir problem olduğunu sanmıyorum.Ha birdaha aynı sorunu veya benzerini yaşarsam bakarım o zaman. Bilgisayarı komple yok edecek kadar mı önemli? Genişletmek için tıkla... Şuan bir şey yoksa kullanın bir daha mavi ekran verirse bu konuya yazın. Yardımcı olurum. raxee dedi: Bakıcam şimdi.Peki ya birdaha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur dimi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #16 Jellyel7 dedi: Şuan bir şey yoksa kullanın bir daha mavi ekran verirse bu konuya yazın. Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun. Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Şuan bir şey yoksa kullanın bir daha mavi ekran verirse bu konuya yazın. Yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #17 raxee dedi: Bakacağım şimdi. Peki ya bir daha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak tekrar yaşanmayacak diye bir şey yok, elbet bir sorun vardır ki yeniden başlatmış tekrar yaşarsanız o zaman bakarsınız. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Bakacağım şimdi. Peki ya bir daha yaşanmazsa o zaman hiçbir problem yoktur değil mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak tekrar yaşanmayacak diye bir şey yok, elbet bir sorun vardır ki yeniden başlatmış tekrar yaşarsanız o zaman bakarsınız.