Bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

Han7452

Femtopat
Katılım
10 Ekim 2020
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra yeniden başlatıyor, bir kerede açıldıktan hemen sonra kendini başlattı, 3-4 defa da ani elektrik kesilmesi yaşandı. Bilgisayarımda hard disk olarak Crucial BX500 SSD var ve Crucial Storage executive ile elde ettiğim Smart verilerini görsel olarak ekledim. Ayrıca bugün de gürültülü bir şekilde kilitlendi ve ekran karardı, açma düğmesine basarak kapandı ve yeniden açtıktan sonra kendini yeniden başlattı. SSD arızasında şüpheleniyorum başkaca bir arıza olabilir mi?
Yardımcı olabilir misiniz?
Bir süredir bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra, bir kerede açıldıktan hemen sonra kendini yeniden başlattı bu olay 3-4 defa tekrar etti, bu karda ani elektrik kesilmesi yaşandı. Bilgisayarımda hard disk olarak Crucial BX500 SSD var ve Crucial Storage executive ile elde ettiğim Smart verilerini görsel olarak ekledim.
Yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra yeniden başlatıyor, bir kerede açıldıktan hemen sonra kendini başlattı, 3-4 defa da ani elektrik kesilmesi yaşandı. Bilgisayarımda hard disk olarak Crucial BX500 SSD var ve Crucial Storage executive ile elde ettiğim Smart verilerini görsel olarak ekledim.
Ayrıca bugün de gürültülü bir şekilde kilitlendi ve ekran karardı, açma düğmesine basarak kapandı ve yeniden açtıktan sonra kendini yeniden başlattı. SSD arızasında şüpheleniyorum başkaca bir arıza olabilir mi?
Yardımcı olabilir misiniz?
Konumun içeriği düzeltilmiş hali bu şekildedir ayrıca Crucial Storage executive ile elde ettiğim Smart verilerinin yanına CrystalDiskMark ve CrystalDiskInfo'dan elde ettiğim ekran görüntülerini de ekliyorum,
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (122).png
    Ekran Görüntüsü (122).png
    242,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Adsız.png
    Adsız.png
    415 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (122).png
    Ekran Görüntüsü (122).png
    242,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Geri
Yukarı